Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Racer944

Install a winch on 2003 Magnum 330 2x4?

Recommended Posts

Hi Folks;

Has anybody on here installed a winch on a 2003 Magnum 2x4? I am using a Cycle Country adapter plate (only one I could find), but am having a bit of trouble getting it all to fit properly, and am looking for someone that may have done this install and/or may have some pics of the installation.

Thanks!

Eric

Share this post


Link to post
Share on other sites


Thanks... I saw that but it seems it is out of production and no one lists it as available any longer...

Cheers;

Eric

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Tyler Reed
      Came here for help, If it’s in the wrong place I’ll move. I’ve got a 2000 model Polaris Magnum 500 that runs strong as can be for about 25 mins until warm, then sputters and loses power. Took it to a shop and they say it’s low compression and they will have to swap the entire engine. Seems a bit much and costs more than the entire bike. Was wondering if anyone has seen this and what the fix was. When I hear compression I think of gaskets, not an entire engine. Seems like if it was that bad it wouldn’t have power cold. I’m at a loss. Any help is appreciated greatly. 
    • By Dan Ellsweig
      Greetings
      I have a 98 Polaris Magnum 425. Runs GREAT for 10 minutes then starts to load up (sounds rich) and looses power. Final;ly just stalls out on idle. If it sits 20 minutes will run again.

      replaced fuel, added fuel treatment (seafoam), Replaced plug (carbon fouled), plug wires, air and fuel filter, checked all fuel and vac hoses, REPLACED carb with new. Still no good. Just ordered a coil, not sure if that will help
      Note: both the new and old carb only had the idel adjuster screw - cant find the jet adjustments or air/fuel mix screws so I cannot say how they are set.

      Looking for ideas short of spending big $$ on Polaris service

      HELP?????

      Thanks

      Dan
    • By Orangejbird
      My Dad's 03 Manual Vinson has milky oil. He changed oil and ran it everyday for a week being sure to keep it running for an hour each time. Fresh oil is getting milky again..
      Thinking it's the water pump seal. Has anyone here successfully changed the seal or even replaced the whole pump assembly?
    • By Gilbey
      Just got 2018 Suzuki King 400 ASI, getting ready to install winch on it. Noticed the wire loom up front on top of frame to pass wires through but not quite sure where the loom comes out at. I am assuming by the battery but it is not visible........would you guys just wire direct to battery as I had on previous quad or is there a better spot to wire to? I had noticed a wire junction on top of driver rear wheel with nothing connected to it and was curious if my leads could bee run to that? May have to go to dealer to see if a mechanic there can give me some insight to this process. Thoughts and ideas greatly appreciated.
  • Similar Tagged Content

    • Guest Fox300exchic
      By Guest Fox300exchic
      There are many ways to install grips and make them stick. The best one, short of having grip glue, is to use carb cleaner. First, clean your handlebars with carb cleaner and a rag, then spray the inside of the grips liberally. The carb spray acts as a lubricant first and then actually melts the grips enough so that it will bond to the clean handlebar. This works great for all but the most extreme conditions. If wet weather is involved, you really need to use grip glue, and in addition, you should follow that up with some safety wire.
      QUAD off-road magazine
    • By Chayse Hill
      I have a 2003 LTZ 400 that i bought a few days ago. The quad was running fine until last night. I let my brother ride it down the street and back and i didnt notice anything etong with bike. Then my neighbors friend came over and said "can i ride it?" I said "sure" so he ripped it down the road all fine and when he got back it died right in front of us. My brother said it was dieing on him also. He also said that he wasnt using the clutch to shift. I told him he was an idiot. Im throwing that in there incase that caused a problem as well. But today i go to check it to make sure its getting fuel which it is and replaced the spark plug incase it wasnt getting spark but it is. So i started it and it was having a problem starting then i got started and was reving at idle high. So i took it around the block and it died on me a little bit down, so i try to restart it and it started so i kicked it into 1st and it kinda launched on me and started going with the clutch all the way in. Then it died right after and wasnt running right during that process and was idleing all over the place and just died and now i cant get it started it again. Before it would start without the choke or priming it. It would start real quick now i cant figure if it needs to be rejetted or something else. Air filter looks clean also. But any help would be gratelly appreciated!
    • By mallen14
      Looking for anybody who can point me towards a free service manual for 1998 Big Bear 350. I found the sticky thread but all the links, from 2012, no longer work. If anybody has one please let me know. Thanks
    • By Beb1041
      Looking for a download of a manual
    • By Wonderwoman
      Hello, well back to where I was last year with this carb. Took my 250 to the mountains for the first time this year and blue smoke, too much gas again. I can't believe that this carb gives me this much trouble. Seems like the choke is stuck but the cable moves freely. Anyone else ever experience this issue? Do you think a new choke cable would maybe resolve this?http://www.quadcrazy.com/atvforum/images/smilies/arghh.gif
      OK it was the choke. Put on all new cable and plunger and she is running 100% again. So now the question is, is the carb getting worn out where the plunger needle goes in the small hole and when I use the choke the needle end doesn't get lined back up with the hole?? We'll see how it runs and now that I know what the issue is I can always pull the choke plunger out and reinstall if I start having this issue again.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...