Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

deanz71

need help to get my 1986 suzuki running.

Recommended Posts

hi i have a 1986 suzuki lt230 it was running fine 6 mouths ago then i got into the last gear and it backfired then stopped running i have had it for a year but i have only road it about 7 or 8 times scene i have had it last night i was working on it and i got it to strart and idle but it idles really high amd has a little backfire but it has no throttle reposne?

Share this post


Link to post
Share on other sites


I'd pull  the  carb and give it a thorough cleaning. The  slide might be  sticking , or  you may have an  air leak  or  jet  partially   plugged. Your description  sounds like it is running  lean to me .

Share this post


Link to post
Share on other sites

the carb was clean but i think i might have put the throttle cable in side the carb the wrong way.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×