Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Venom

New member from Fort McCoy, FL.

Recommended Posts

Hi All, 

New member from Fort McCoy, FL.

Just finishing up a restore on  2001 Kawasaki Priairie 400 2X4.... Once that is done I have a 2005 Kawasaki Prairie 700 4X4 that appears to need a complete engine rebuild...

I will be here for lots of help and info...

Thanks in advance...

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Thehick344
      I have a 2001 650 quest that ran great. Shut it off, wont start. Got tinkering at a buddies, it ended up in a snowbank. Lost my train of thought since then.  I have a black, red, green  top with two plug in wires yellow and yellow and red I believe.. I have a new battery. Just dunno what to do. I tried hooking the wire coming up to the solenoid on the far side, then directly across I put the positive cable and it instantly started turning over without the button being pressed until I took the cable off.  The little black resistor box has also been eliminated.   Any help would be greatly appreciated.. 
    • By Chase Cook
      Have a 2001 polaris sportsman 500 4x4 atv and when I put coolant in the radiator it starts leaking from the exhaust. The valves are sealed but it stopped making compression. Do I need to just replace the head? I just rebuilt the hole top end and this is the only thing +valves that I have not replaced and was wondering if that is why it's not starting up. Need answers please.
    • By Brent Wright
      I've cleaned the carb.still didnt fix.any suggestions?
    • By Gsk1500
      The clutch cover goes on and fits, but the little L chapped arm that has gear slots is concerning me.  It appears it goes to wear the clutch adjust bolts are on the cover. 
      Is there a specific way to tell how it mounts on the gears in relationship with the basket?
      I don't want to deal it up unless it's right 
    • By Brent Wright
      What was the last year of these quads?
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...