Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

moosejaa

New ATV owner from WNY

Recommended Posts

Just bought my first ATV and came across this site/forum.

 

Small issue though. I'm registered through Tapatalk but it doesn't recognize my email on the actual site. Recognizes my username though.

Can't reset my password and can't register. Contacted the admins but no response yet.

 

Sent from my Moto G (4) using Tapatalk

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites


Welcome to the group, great group of very knowledgeable guys here 

Airborne 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Squirrel
      Several months ago, I finally got around to fixing the bayou. Rebuilt the carb, replaced the fuel selector switch, hoses and fuel filter, and she ran great. Only had 2 minor issues since then where, at higher speeds, it acted like it was choking out when I let off the throttle.
      Lately I've noticed if I let it go for more than a week, it almost drains the battery dead trying to start. I initially thought battery, but after inspecting I found very little if not any fuel flow through the line until it starts and runs.
      I'm a little baffled and don't have much time to mess with it as most my free time right now is spent on getting my rv up and ready for hunting season in the next 3 weeks. So any help on quick diagnosis checks would be helpful. Otherwise I'll just keep starting it every 3-4 days to keep things primed until I'm done hunting.
       
      Oh, and another question on a different topic. Does anybody know what the mounting brackets on the front rack are for? I'm referring to the 2 angled metal tabs with threaded holes that are located on the left, near your knee when sitting on the quad?
       
      Sent from my SM-G950U using Tapatalk
       
       
    • By northern
      Just picked this up at a yard sale, runs and drives..color coded wires for battery were backwards, Meaning a red wire was used for negative and a black for positive....
       
      Upon bringing it home decided to boost the battery and walked away giving it a small charge prior to starting it..came back to find battery slightly smoking and my Green light for power (neutral) was no longer lit up...Still starts when i pull start it with key on.
      Turn key on and no starter spin up, no lights
      Id like to get my Electric start working, What could be the problem, Where does one start.
    • By John Dunn III
      Just bought a LT 230 anything I should watch for. It runs and drive good. Just don't want no surprises 
    • By Richard Western
      Hi guys,
      I am hoping someone might be able to help me out. My Kawasaki 300 4x4 has an issue where it doesn't seem to want to go into neutral and also it will shift into reverse without using the lockout knob.
      If anyone can suggest what to look at it would be very much appreciated.
      Thanks.
    • By KJINTF
      Been slow in starting up, in the recent past it would start up in <1/2 second of the button press with a snap. Now it takes several seconds of cranking to get going. Once going runs as it always did. Replaced the plug no change. Battery is good.
      Before I tear it apart and look things over was hoping others might have had the same experience and have a quick fix for me
      Thanks in advance for any and all suggestions to get this old machine starting quickly again as it has for 20 years.  
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...