Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Belmontie

Winch plate worries

Recommended Posts

Hi all just started to mount a winch on my kingquad 400 using a kfi mounting plate and the holes don’t line up. The winch is Rhino 3000lb not sure if you have them in the States they’re an Amazon job. I was wondering can I just drill the mount out to make it fit, the holes are fine depth wise it’s just the width trouble is it’s not out a great deal and as the holes are countersunk they will overlap I don’t want a loose winch. Dunno if you can make sense of all that but any help would be appreciated thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites


I’d imaging you could ream out the holes to make it work. As long as it’s not on the edge and your bolts are torqued. You’d be fine.


Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I would agree with @06kfx440 on that. Is this the winch and is that the plate? Also, is it remote only or is there a wired switch you can install? Just curious.

D-Rhino 3000lb 12V Electric Recovery Winch Truck SUV ATV Remote Synthetic Rope

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi thanks for replies it’s got a switch and Two wireless remotes. It’s a different brand to D Rhino I think it’s a UK based company obviously not made there as they are fairly cheap it seems a nice solid unit.
Haven’t tried it out yet but will let you all know how I get on.

0A5263F2-952F-40CF-B4AC-3D3627F24D9D.png

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Andrew VanHouten
      Got a 2007 Polaris Sportsman with this plow mount but no plow. Having a hard time finding a plow that will work... Anyone recognize it? Looks like some kinda quick clamp or something.
       


    • By cgilley
      Ran it out of gas last month... Works fine for 3 or so days then refuses to start.... Changed out the sparkplug and it will run for 15 or so seconds before shutting off.... Cleaned out the fuel system and injector and it misses when idling as well as shutting off at idle every so often... It is giving me no other issues and sounds and runs fine while riding... Only issue is cutting off at idle.....
      Ideas anyone??
    • By nix377
      Friend of mine picked up an LT80 that needs some work. The manufacture date is 11/1986
      The fuel and vacuum lines for the carb were all disconnected. I picked up a new card and was hoping someone on here has a photo or knows how the lines are hooked up
      Thanks in advance
    • By Denis Lanthier
      Hi All,
      I have a 2004 Yamaha Kodiak, which has taken me to many remote places and hauled lots of game.  I still love it after 16 years.
      Lately when I go to start it using the starter, sometimes it clicks and kills the power in the display.  Lights don't work, nothing works and I end up having to unplug the battery, wait awhile, and replugging the battery ends up giving the power back.   Using the winch will sometimes kill the power as well.
      Battery is new, all fuses are ok, I'm at a loss.  I can start it with the pull crank and it will work and so will the lights.
      Any insights or advice would be appreciated!
    • By Belmontie
      Hi bought a 2012 kingquad ASI last year a great machine which is a delight to ride, but I find sometimes it doesn’t go into top gear just revs high at about 42mph. Any idea ???

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...