Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV or UTV? Join our Forum!

    Join QUADCRAZY ATV Forum today for FREE! We keep these forums clean and user friendly. All first posters will have to wait to have their content reviewed and approved. Once your first post is approved, you will no longer need to got through an approval process. To gain immediate approval and a NO ADS experience, consider subsribing to our Premium Membership.

It Begins


Recommended Posts

So are 1st 2 days here were amazing. This place is beautiful. These are just 2 of the hundreds of pics we have so far. We have seen elk, deer, buffalo, moose, wolves, bears, and a bald eagle. I will post many more pics. Here's a tease.

buffalo.jpg

In this next pic you can see the reflection of the clouds.

grandprismatic.jpg

Link to comment
Share on other sites

Thanks guys. I will post MANY more pics for you guys. The net is slow here so it takes too long to upload. I will when I get back to Colorado.

PS. I'm glad I rejetted my quad for Kentucky.

hah i know what it feels like to have a slow computer, the old computer at my work was like a 75kbs computer:laugh:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Topics

    • By MikeyC85
      Hey guys and girls - I’m at a loss and need your help!

      My jianshe 400 ML has been starting great on pull start but nothing on electric. Narrowed this down to starter clutch so have changed this and now engages fine.

      problem is since changing she struggles to turn over. Had it hooked up to a car battery just to see if it will flick over but to no avail.

      Has Spark
      Has fuel to carb

      absolutely fine turning over with spark plug removed.

      Any clues appreciated!!
      IMG_0315.MOV
    • By Machias_Mike
      Hi there!
      We just bought 4 acres and needed a work rig for moving stuff around and blazing trails. Been looking at buying a quad for a long time and finally got the opportunity.  Found a very good condition 1994 Kawi Bayou 300 4x4.  Runs great and seems to be in great operating condition with one little thing.
      The unit seems to have an issue with reverse.  Previous owner did tell me about it and its totally usable but the issue is annoying enough that I want to try and fix it.  Im pretty mechanical oriented so don’t think this will (hopefully) be too much of an issue.  I bought the kawasaki shop manual on ebay and should be here next Friday but wanted to get a head start on it.
       
      The issue seems to be similar to this post but I think may be more mechanical than just the switch.
      https://www.quadcrazy.com/atvforum/topic/14281-1994-bayou-220-neutral-safety-switch/
       
      Here goes!
       
      Neutral light is always on when key in on position I found that the green wire coming out of the block from neutral switch is grounded to chassis.  When plugged in to switch light never turns on no matter what gear its in (and wont start). Machine can go from 1st directly into Reverse if you don’t feather it.  This is the part that that makes me want to fix it.  I feel like its dangerous and could possibly do some damage.  It usually takes 3-4 tries to 'find' neutral.   The reverse turn knob seems to be operable and cable is connected and operates the reverse 'selector' when turned.  Springs back when released both at the switch and at the 'selector' inboard of the shifter. When in reverse the red reverse light does not illuminate Based on above and looking at the post above it seems that this would indicate that the reverse stopper is 'broken' and rotated in an 'in gear' position.  I see a few posts on here where people have said it can crack.  If I plug the green wire back in and turn machine to 'on' I can move the shifter through all gears and the neutral light and reverse light stay off.  Again, to me it seems that the 'reverse stopper' is probably broken, stuck where the switch thinks its in a forward gear and the shaft is probably just spinning inside it.
       
      Am I on the right track here?
      I wanted to get a head start on this and looking at parts diagrams it looks like the part number for the 'reverse stopper' is 13091-1443, found one on ebay for $30 shipped.  I hate buying parts before tearing it down but if this is the likely culprit I would take a $30 gamble to buy it so I can have it on hand when the manual arrives.
       
      The other question I have which I hope is an easy answer is none of the parts diagrams I have found show the bevel gear gasket part number.  Can anyone tell me what the part number is for this?
       
      Many, many thanks for the info and I promise to post pics once I have it apart.
       
       

    • By quadnut20
      A few pics from last weekend ride , still riding my old 450r ,thinking about getting a 4x4 as I'm getting older but we'll see  





    • By kingduskwolf
      I recently bought a 94 Yamaha kodiak 400 and I'm enjoying it, but something has got me curious there is a hole in the left front fender by the handlebars that isn't damage its clearly a factory made cut and when I google the same model it has that same spot but with a plastic covering over it. What exactly is this spot for?
    • By quadcrazy
      Do any mods to your atv? Let's hear about it!!!
  • Similar Tagged Content

  • Gallery Images

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...