quadcrazy

Can-Am - OUTLANDER 800 H.O. EFI

4 posts in this topic

Can-Am Outlander 800 H.O. EFI delivers performance features Outlander fans crave, like a suspension using TTI in the back and double A-arm in the front, Visco-Lok auto-locking differential for getting into -

and out of - tough spots and

the SST frame that virtually skis over logs, rocks and other obstacles. And just wait until you hear the purr of the

80-degree V-twin.

Check it out here: http://www.can-am.brp.com/en-CA/Vehicles/Outlander.800/

Bkg_05_Medium.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.


sweet looking

Share this post


Link to post
Share on other sites
  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.

Works as well!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.
  • Similar Content

    • By S___S
      On my arctic cat when i put the key in to ignition in turns on the display and then a couple seconds later starts flashing EFI and going from 0 to 110 on the speed odometer. What could be wrong with it ??
    • By Mikes700efi
      Can someone tell me how to remove the rear sifferential. I've got the cv axels out. Do I remove the rear shaft. Or do I pull differential off shaft. Noticed the axel shaft leaking where it go's in the engine. .
    • By Mikes700efi
      I just bought my first arctic cat. I changed the oil and filter. Now my atv smokes only when u rev the engine. Smoke looks white grey.. slight light blue tint.. when it. Idles it doesn't smoke.. Any body have a clue what is going on. The dealer said it's not the rings.. it has the 700cc suzuki engine..
    • By NoviceNorseman
      Hi:
      I am looking for some help. I just bought a 2004 Can Am 400 quad that had sat for 2-3 years. I can start it if I spray some gas into the carb but it only runs a few seconds. I haven't been able to get it to continue. Any advice on what the problem might be and how I might follow it would be very much appreciated. It had about a quart of gas in the gas tank when I got it. I siphoned that out and put in new gas. This is my first quad so I'm quite new to this.
    • By alanminz
      Had a 2003-2004 400 outlander given to me. Bike sat for 3 years. Drained tank and filled with fresh gas. Cleaned fuel lines and carb. eng comp 127. checked for spark with plug out and is nice and blue. Cranks but does not start. Fuses ok but inst cluster displays "fail" any ideas:aargh: