Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Recommended Posts

It's time to work on the quad. If my battery is good I'm having an electrical problem I hope if it's not the battery a lose ground somewhere. After charging the battery for two days and using my battery tender after that it wont start with the elec. start so I pulled the rope and it ran but once I turn on the lights they would flicker along with the guage panel. I need to take the time to work on it.

Share this post


Link to post
Share on other sites


i have a 2007 suzuki vinson 500 and i just installed a hmf pipe and it boggs out at half throttel?

HELP??

Edited by quadnut20

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Tagged Content

    • By Atvandy
      Hi there have just bought a quad which i believe to be either a 125 or 150 2 stroke on vin plate it says make pony anyone ever herd of it ?



    • By h1000101b
      STREET LEGAL - ONE OF A KIND HARLEY DAVIDSON 4-WHEELER $9,500 OBO Sporster 883 bored to 1200cc built into a Street Legal Licensed and Insured 4-Wheeler. It has 400ex front end, 250r Rear end. All chromed out with new black gloss paint. I have a $500 Dakota Digital Speedometer to go with it (needs installed). I also have an extra rear gear and extra set of off-road mud tires and rims. Brakes need to be adjusted, and there's a few other touch ups that will place it into show quality. I haven't started it in a while. Ran Great last run. This bike has over $20k invested in work and time. It will go about 120 mph or more. With the other gear it will go about 60 mph. It rides great on and off road. It brings trophies and turns heads at shows. Shoot me a message or offer if interested. (May entertain trades). I will entertain any offers. This is your only chance to own a Street Legal 4 wheeler. Currently titles and registered in KY.




    • By Dana Hudson
      Hey everyone, hoping to get some help here... my kids 03 KTF 50 Quad has always ran great... they were riding it a couple of hours a few days ago and it died a couple of times (not normal) but started right back up. A few days later my 5 year old wanted to take it for a spin so I started it (2 pulls) and he took off.. he made it a couple hundred yards and it died and we havnt been able to start it since. I have new gas, good spark and 120 psi compression.. it will not start with starter fluid in the intake or even in the cylinder.. the fuel bowl has fuel at the carb... what am I missing? It’s driving me crazy!!
    • By oxidized_black
      tag : zukifreak
       
       
       
    • By LTZ-Zach
      So i was riding the other day and my quad randomly shut off. It started back up and ran completely fine for a little while and then it started idling terribly.
      I cleaned the carb and changed all the jets and everything except the float due to the rebuild kit not coming with one and it actually runs worse then it did before.
      It will run and idle decent now but when I give it gas it dies.
      Does anybody know what could be wrong?
      I also changed the spark plug and air filter along with the oil and oil filter.
       
  • Similar Topics

    • By Abbeypalm
      While cruising, my 2011 750 king quad suddenly shut down. As it happened, red lights on the display flashed. Any ideas? My head lights suddenly stopped working about a week ago, if that helps. I have no power at all. Thanks 
    • By AgmansGrizzly
      Hello everyone,
      Im new here, this is my first post and Im trying to figure out how evrything works on this site so I please let me know if Im doing anything wrong.
      I have a couple Yamaha's but this post is in regards to my 02 Grizzly 660, I have an electrical draw somewhere that is taking my new battery down rather quickly. I have tried to locate any short by checking each circuit but was not able to locate it that way. Im installing a battery cut off switch which brings me to my first question, dont these switches usually go on the Negative terminal?
      My next question is, can anyone tell me if this year and model has any history of electrical shorts that might help me locate the culprit? Any help would be greatly appreciated!
      Finally, Im looking forward to being a member of this site and hopefully helping others as well as learning some things myself, so greetings to all!
      Best wishes to everyone!
       
    • By Brennon Heflin
      So I bought a 2000 quad runner 250. I'm having some issues an wondering what it could be I replaced the pet cock valve an the fuel filter an pump inside tank I also put a voltage regulator on it. The problem I'm having is that when u give it half or more throttle it bogs down an loses power what could it be the bike is almost like new an cant figure it out any help would be great
    • By Stephanie Webb
      I have a 2000 500 quadmaster lta an just rebuild the gear box an my high gear is like nuetral will not move but all other gears move nothing looks broke just need some help cant figure out what gear that would be or if it could be the shifter fork 
    • By NoahJakavi
      Hello i have a linhai 300 of the 2004+- era. I had a cluch problem so we changed it. After changing it has a hard time to start going. When you pop it into gear and press the gas it barely drives but when it starts going about 20km/h it start driving well the acceleration is normal and everything do you have any idea of what could be the problem
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...