Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

steve50

klf300 bayou A1 coil

Recommended Posts



I have never used an auto coil before but a coil off a yamaha or a honda or any outside coil with one lead should work. If it has two tabs, then one of them is a ground.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Tagged Content

    • By Bryson Bailey
      Hey I have a Kawasaki buyou I put a new carburetor on it and a brand new spark plug coil and still firing up could you know what my problem is anyone please
    • By 1911Neil
      I had a quad fall in my lap a couple weeks ago. The only things I knew about it was it was a Kawasaki Bayou 220, was in pretty rough shape and was free. I couldn't say no to a fun little project. I've been looking a different ATV forums gathering quite a bit of info and decided this was the one I wanted to join.
      Thanks to this forum, I found the VIN under about an inch of mud and cross referenced it to be a '98. It had been sitting outside for at least 5 years and was told it ran when parked, but had no brakes. Squirrels or mice had been chewing on the handlebar controls and it's generally just kind of beat up.
      So far, I've gone through the carb (not near as bad as I expected), freed up the brakes (will probably need new cables), replaced the spark plug, air filter, petcock and put a new battery in it.
      The gas tank had been empty and looked clean so I put some fresh gas in it and tried to crank it today. I got a neutral light, but the starter button did nothing. I tried pull-starting it and it wouldn't fire. I checked the plug and wasn't getting a spark. I started digging and found some potential issues and some definite problems.
      I have a wiring diagram I found on here but it's just a picture or scan out of a book and hard to read. I don't see a reference to a black/yellow wire, which is my first problem.
      First, it that a factory crimp? One of those wired looks like it goes to the connector in the 2nd pic. Is that just a spade lug type connector? I pulled on it with some needle nose pliers but it didn't seem to want to come off. In the 3rd pic, should there be a fourth wire?
      I've read through and bookmarked the threads Andrew Baker and Arizona have going but I figured I needed to start with these obvious issues first. I have lots of pictures, so if there is something else you want to see, just ask. If I don't already have a pic, I'll take one.
       



    • By Mike Strayhorn
      last year I bought led lights when I was riding my 4 wheeler the lights started getting dim shut off
      now my 4 wheeler will not start the battery is hot everything is dead I checked the fuse and its good 
      would there be another fuse I am missing I'm took the led bulbs out and replaced them with the ones that was in there 
      wonder what meh problem is
       
    • By EoNe Frost Vortex
      Hello i was wondering if someone could help me out iv recently got a Kawasaki klf 220 it needed big end bearing changing so i rebuilt the engine and the bike has compression starts first time every time but after i have been riding for about 10 minutes oil starts to leak from the head just below the exhaust so i replaced the gasket still done it so i took it to a shop he done the same and it is still doing it any information would be great thank you
  • Similar Topics

    • By sammyshin
      Hey so i have a 1990 bayou 220, and its missing the wiring harness so i went online and bought a bayou 300 wiring harness by mistake. Will it work if i use the 220’s cdi box and ignition coil?
    • By JacobSlabach
      in this thread, I want to discuss how 4-cycle atv engines work- what the different types are...  how they are set up and which you prefer.  To start off, are the cams on ALL atv 4-strokes powered by a cam chain?  I know that on say a lawn mower or logsplitter engine, the cam is turned by the tappet, pushrods, and valve rockers.  Which is better and why?  Chain-driven cams or pushrod-driven cams?  Are the pushrods just an old version and everything is transforming to chains or the other way around...or not at all?  Just looking for some explanation, history, and downsides/upsides...
    • By Ailll1
      I’m working on a Kawasaki Bayou KLF400 for a family member that doesn’t have spark. I’ve already replace the ignition switch and the stator which were defective. The stator had a melted connector and one of the phase had low resistance and low VAC output. 
      What I’ve figured out so far is that I’m not getting 12V to the ignition coil when I turn the key to the ON position. From what I understand, the 12V should come from the CDI. I’ve resistance tested both wires going from the CDI to the ignition coil (Green/white and black/yellow). They are fine. The only 12V coming from the ECU is on the yellow/red wire.
      I don’t have the wiring diagram for the 400 but I’m working with the one for the Bayou 300 which looks pretty similar except for the wire color between the CDI and ignition coil. On the 300 diagram, the yellow/red wire goes to the ignition coil, not the black/yellow… All the other wires color match except for this one. Not sure if that’s normal?
      Thanks!
    • By JacobSlabach
      So yesterday I picked up a 07 polaris sportsman 800efi stealth edition for 3k.  Will lead a pic ltr.  In good shape.  Here's what's wrong with it:
      The rpm needle doesn't work just like my other sportsman... not too worried ab that.
      The motor doesn't sound like it's running quite right and doesn't feel like it has much more power than my 500.  I'm thinking it needs a tune up and some fresh oil..  but also it feels like it's running rich.  It's a little buggy when you goose the throttle and sometimes farts when you let off (like I little backfire out the exhuast). I'm gonna check timing and valave clearence on the motor first but thinking of putting a tuner on it? Anybody got a suggestion?  Mainly looking for more power.
    • By Brent Mason
      1998 Grizzly600 ! Slowly died then wouldn’t start ! All coils check good ohms ! Checked ac voltage from source coil get OL ! Is the source coil bad ? 
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...