Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Too_Late_I_Won

Im BACK!!!!!!!

Recommended Posts

Hey guys & girls Just want to stop by and say hello. I've been a member since 2006 then got a new job and wasnt able to get online as much.  

 

Brief history about my self/situation. I had a Yamaha raptor 660 bored out to right at 700 in mint condition basically brand new. Only about 10 hrs on fresh rebuild. (not complainin just explainin LOL) We had a house fire (electrical) 11/9/16 We had to move out while house gets rebuilt. 12/5/16 our contractors said we have been robbed. So sometime over the weekend someone stole my 18' trailer, broke into my locked shed and stole my Raptor along with a bunch of other things like big oxy/acetylene tanks with torches and hoses, propane heater 150,000 BTU, Weedeaters and self propelled lawn mowers etc.etc. All behind a locked fence. Now on to the good news. 
I always thought once this ATV bites the dust or something happens Id like to get a 4x4....Well here ya go.

I bought a 2008 Outlander 800 4x4 Hadnt had time to ride it yet but this thing is a beast!!!! Insurance gave me $3200 and I bought this for $3200 So its not the best of shape there's several little maintenance things that it needs. Like the rubber boots on the intake and exhaust on the CVT, Valve covers are leaking a little, I have a maintenance light that says " Maintenance Soon Hi Cogswell Motor"  (after leanering from another forum looks like the dealer changed the message from change oil soon to this.  Kinda funny kinda not at the same time.  It does have a few other odds and ends that needs some TLC. I already bought a service manual. But other than this beast is in pretty good/fair condition. Starts right up runs good (I didnt really get to run it as hard as I wanted due to it being snowy/icy the day I test drove it. 

Looking forward to talking to you guys and learning more about these machines!!! 

I have a youtube channel https://www.youtube.com/user/2LateIWon/videos that I will post these how to fix it videos on to hopefully help people out in the future. Feel free to stop by and say hi there as well. (There is also videos of the house fire damage as well

first day home and in the snow.jpg

Pass side.jpg

seat redone.jpg

4x4 Visco-Lok.jpg

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites


Welcome back! Sorry to hear about the house and robbery but sounds like you are rebounding with some positive stuff! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Admin said:

Welcome back! Sorry to hear about the house and robbery but sounds like you are rebounding with some positive stuff! 

Thanks    yeah just trying to add more sugar to the lemonade is about all I can do these days LOL

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welcome back !! Sorry to hear about ur situation , Did they ever catch them ?? 

Share this post


Link to post
Share on other sites


8 hours ago, quadnut20 said:

Welcome back !! Sorry to hear about ur situation , Did they ever catch them ?? 

Thanks  and no   they have no leads or anything at this time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Asen_77
      Hi All,
      My name is Asen and I am from Eastern Europe, Bulgaria. Riding a Yamaha Raptor 700R and this is my first Quad wanted for a vey long time :)

       
    • By bradley nelson
      Im cool with the police in my area so i can ride on public roads.
    • By JacobSlabach
      got 7 atvs off CL recently for a good price.  one of which is a yamaha warrior.  anyone know where the vin is printed on this bike?  Haha good place to start as I do not know year or size yet.  The former owner says needs exhaust ans and clutch work.  he said it ran fine until the clutch cable broke and then I couldn't get the new cable adjusted right and it would grind gears.  things I see:  clutch cable locked up again, no brakes, carb leaking (green with algae around the bowl and has gelled gas stalagtights on it), aftermarket exhaust melted the airbox so I need something different and a new air box.  I would like the use the current exhaust if I can but I have a feeling its a redneck fix as it looks like there is an ace bandage holding it to the exhaust pipe (its an aftermarket slip-on exhaust), so I'm not sure about that- lets get the bike running first.  also, battery (looks brand new, what a shame) is dead, 0 volts.  Otherwise, bike looks to have not been wrecked, and plastics are ok (it sat outside under a 'tarp' for 3+ years since it was run last).  any tips and advise on where to start first would be awesome as this is my first clutched bike (manual).
      the clutch is my main concern- I've never rode a clutched bike so I dont even know what its supposed to feel like.  lol I'm spoiled on my automatic polaris 
    • By wayde theriault
      Hello, I just bought a 2006 ttr125 and the guy said it needed a new carb because gas was leaking out the overflow and he couldn’t find out what was wrong with it, I opened it up and messed with the float and I couldn’t figure it out myself so I just ordered a $30 carb off of amazon. I installed it and it seemed to run great around the yard but when I got on the road and started picking up speed it seems to just turn off once I slow down and down shift. I don’t know it’s like if I go to fast it will just completely die and right after it dies it won’t start, the es won’t work nor will the kick start, I have to wait a good 30 minutes before I can start it and it runs fine again. Anything helps! Thanks    
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...