Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Admin

Fluid Forum View - Check It Out!

Recommended Posts

Have you checked out our new fluid view for our forum? It'll give you a list of the latest topics on the home page instead of the the traditional/classic forum categories. You can switch back and fourth from fluid to classic views by clicking on the buttons on the top of the forum...

 

image.png

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Flipper Tiffany Roper Jones
      All I have been through everything. Bought brand new.
      Throttle safety switch 
      Cam and rockers
      ECM
      Carborator
      Stator
      Fuel safety switch 
      Battery
      Everything every forum has spoken of I've bought sealed airbox completely tight unplugged black wire on trans. I have literally done everything in the book.Checked oil today full of gas anyone no anything what might b wrong. Next I'm taking head off and making sure valves seat any ideas.
    • By My kiwi shed
      Hi there everyone. Just seeing if there is advice on a problem I have before I start digging too deep. 
      I recently bought this creally nice 2004 King quad ltf300 with only 2400km..
      Everything things works great except when engaged into 4wd or diff lock it has a clicking noise ( sounds like broken teeth etc) are the front diffs known to blow?  Or the transfer from engine?
      I am yet to test on some loose ground to see if I'm getting drive at front .
      I will be driving in to find problem in next few weeks but thought I'd see if anyone might know what it is first. Cheers


    • By Arizona
      On one of the atv I recently purchased the neutral switch is bad, Any one ever replaced one.
      looking for some pics. I assume I need to remove the drive shaft to pull the cover foward
      to clear the gear shift shaft. Any easy ways to do this. So far have motor moved forward 
      all bolts out except nuts on drive shaft which are loose Thanks Az
    • By Ryan Geiler
      New to the ATV world, picked up a solid used Kodiak 400.  It appears the former owner did some sort of modification for a saddle bag or something along those lines--and I'd like to match it up and replace it.  Not a big deal by any means but something I thought I would give a shot at finding.
      does anyone recognize what kind of luggage/bag/cargo would go where those white tabs are he drilled through that fuel fender?
       
      Thanks again

    • By Steve Howard
      Ran find shut down the quad next day would start and idle when you try to accelerate it would start popping through the carb got a rebuild kit soaked it in chem clean after break down for 12 hours on slow vibrate reassembled and adjusted per manual still the same thing any help would be really appreciated thanks and happy ridding  
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...