Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Todd Trask

Regarding 2002 Kawasaki Lakota kef300

Recommended Posts

I have been online all night & this morning while taking care of my 2 yr old daughter with the flu.🤢.

I am wondering why I cannot find a wiring diagram. I found in downloads , but it won't let me download..?????I only need one diagram not the whole manual. Rather spend money on accessories than $40 on a book for 1 pg. stator & pick up come Wednesday. So I'm going to bow hunt while weekend and ponder on wiring issues, with the intent to cure my quads illness. can anyone HELP..! 

Share this post


Link to post
Share on other sites


Lol, apparently I made my tenth thread..🤣. Download worked great. Already feeling positive about this green beauty. Thanks quadcrazy..!!!!!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, Todd Trask said:

Lol, apparently I made my tenth thread..🤣. Download worked great. Already feeling positive about this green beauty. Thanks quadcrazy..!!!!!

Cool, glad you found it and welcome to QUADCRAZY! Take care of that 2 year old, I know what that's like. Have a 4 and 11 year old and the flu is no fun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By JacobSlabach
      i know this isnt an atv but same type of thing.  I have a riding mower im fixing and selling for my aunt and it has a dead battery.  i jumped it off my atv and when i turn the key nothing at all happens.  i tried jumping the relay still nothing.  this is with the seat down.  you wouldnt think this mower would have issues as its a top-of-the-line brand and almost brand new (aunt found it for a good price, still got tits on tires, just sat for a couple months in a mechanic shop
    • By Jason Magnone
      As stated above working on a 1999 Suzuki LT-F160. I think I’m having trouble with the carburetor. I keep fouling spark plugs. Full disclosure, I did make a poor attempt to “rebuild” the carb (that’s why I think that’s the issue). No idea if the new parts are at the correct “settings” (gaps and such) I believe the starting point is 1.5 turns from bottom out on the adjustment screw (is there another adjustment I don’t know of?).  Doesn’t feel like I’m getting gas drawn through the carb (clogged jet maybe?), the plug isn’t wet at all (assuming why they’re fouling?) Not a great deal of experience working on carbs and not having much luck on finding a lot of info on the 160’s.
      1st- by chance can I swap out the original carb (13200-02C03) for an LT 250 model (think the HA01050). They’re only about $30 apposed to $200. That would at least narrow down if it’s a wiring problem or carb issue.
      2nd - The wiring has been minipulated at least a dozen times (before I acquired it, my cousin got it from a buddy kind of thing). Hopefully don’t have to dig into this too much as it’s currently a bit if a mess. 
      I was told it ran last year... 
      Any imput would be greatly appreciated
    • By Paul Maple
      I have a 1999 Sportsman  500, it was running fine, than started to lose power in the winter, I adjusted the idle screw and away I went, than a few weeks ago it died, I have found that i am flooding the engine, compression was at 70PSI and due to the compression release mech. i assume i am good as it compared to the same PSI on a 2000 sportsman 500 i have. i cannot start the atv unless i go full throttle and it starts an runs for about 30 sec than dies, again it is flooded. i ordered a new carb off ebay as i could get one for around $40. put that in same issue, i have checked the timing, (good), valves out of adjustment i adjusted to .006 still same issue, i have found the exhaust lobe and rocker arm to have some wear, i have ordered new ones, but am looking for any other input in this area as well. would the exhaust cam and rocker arm cause the engine to flood? i have used a bore scope and the piston liner has good cross hatching still? any input would be great.
    • By Zacharia Maisonneuve
      i have a 1993 timberwolf yamaha and the compression is good and lights work but for some reason the electricity is not going to the spark plug(s)! i got a friend to check it out and they said its no use but im not giving up! please help with this!
    • By BuckBilly
      Good morning to all !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Let's see if we can make this a daily event.
  • Similar Tagged Content

    • By Brantley40
      What is the wheel bolt pattern for a 2002 Kawasaki Lakota Sport 300? Same on front and rear?
    • By Brantley40
      Anyone out there spice up their 2002 Kawasaki Lakota Sport 300 with cam, shaved head, deck the jug, valves?
      As you probably have already seen, I have a top end to get built back up and might as well add a little kick to it. Here's a pic of a golf cart I built up recently and modified the engine a little while I had it apart.
      Thanks in advance for everyone's help!!

    • By Todd Trask
      Hello All, Finally got around to messing with quad. I found bad grounds & faulty coil. Ordered new today. Stole coil from other quad and made spark......woohooo....👍🏻. Well I temp installed new coil and made spark. Figured I would pour little gas in carb to see if it fires. No fire ..tried a little starting fluid just to see if it would fire. No fire.. well if I have spark, add clean fuel but No fire or booms from quad what’s so ever. Any suggestions..
    • By Mike knox
      Put a lot of new parts on this and still won’t run more than 15:00 minutes. Will start right back up after it cools. Anyone have any ideas. New coil , new top end, new stator, new carb , new rectifier. Timing is on , valves adjusted right. Runs great for 15:00 minutes then when warm quits and won’t run till cooled.  Getting frustrated with it.
    • By Nick&Britt Mann
      I have a 97 Kawasaki Lakota 300 kef300a. It will not start. I have replace coil stator pulse generator and spark plug. Set timing and checked flywheel and am getting intermittent spark. Sparks once when starter engages and once when disengages. However, if I slowly pull the pull rope Sparks great. If I pull it normal it Sparks once. The cdi box and the kill switch are the only two things I haven't replaced but if I turn the switch to of no spark at all so I'm pretty sure it's working. Any ideas on what it may be?
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...