Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

YamahaGrizzly

Old Footage! Premiere is soon!

Recommended Posts

Premiere is in 30 minutes hope i'll see a few of you watching! let me know that you're from Quadcrazy in the chat so I can say hi!

 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites


4 hours ago, quadmaniac said:

Cool video. Did you ever put it in diff lock? 

I probably did when the winch was hooked up i usually do. But the video is so old, who knows!

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By quadcrazy
      If you are a new member, why not introduce yourself? This community thrives and grows with you and all our current members! We all want this community to grow and encourage new member registrations. That being said please help out QuadCRAZY by inviting other atv'ers to the community.
      QUADCRAZY NEEDS YOU!
    • By Susan Makowski-DeGraw
      My quad runs,  it starts up runs for about 10 minutes and then it dies if you let it sit for 10 minutes it’ll start back up ride for another 10 minutes and then die again, trying to figure out why it keeps stalling
       
       
    • By Dan Ellsweig
      Greetings
      I have a 98 Polaris Magnum 425. Runs GREAT for 10 minutes then starts to load up (sounds rich) and looses power. Final;ly just stalls out on idle. If it sits 20 minutes will run again.

      replaced fuel, added fuel treatment (seafoam), Replaced plug (carbon fouled), plug wires, air and fuel filter, checked all fuel and vac hoses, REPLACED carb with new. Still no good. Just ordered a coil, not sure if that will help
      Note: both the new and old carb only had the idel adjuster screw - cant find the jet adjustments or air/fuel mix screws so I cannot say how they are set.

      Looking for ideas short of spending big $$ on Polaris service

      HELP?????

      Thanks

      Dan
    • By Panupong Pradchaphet
      I have a 2018 Sportsman 450 HO.  I use it primarily for hunting and riding in the mountains of WV.  I am really interested in the Hatfield and McCoy trail system in WV.  Does anyone have a recommendation for a beginner to intermediate trail to explore?
    • By KrazzzzzyHorse
      With a name like QuadCrazy I feel at home right from the start. I live in Houston Texas and just picked up two quads for me and my son. 
      I wanted to start by saying hello to all and find out if there are any others here from the Houston or Texas area. 
      Cheers
      KH
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...