Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

1stATV

Got my 1st ATV

Recommended Posts

Hello everyone, just joined today, got my hands on a Yamaha ATV 2001 Big Bear 400.  I'll be searching the forums for help getting this one running again..

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites


Welcome. Like Frank said. Anything you want to know, just ask. What's going on with your quad?

Sent from my SM-N920V using Tapatalk

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites


Thanks everyone, I actually got the bike for free from a friend. I'll upload some pics soon.  right now just need to clean out the carb, get it running on it's own fuel, replace some dried out fuel lines, change the oil and filter, etc.  It's had a rough life. pretty beat up, but nothing that can't be fixed.  Having trouble decoding the vin because one of the digits has corrosion going right through it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Thehick344
      I have a 2001 650 quest that ran great. Shut it off, wont start. Got tinkering at a buddies, it ended up in a snowbank. Lost my train of thought since then.  I have a black, red, green  top with two plug in wires yellow and yellow and red I believe.. I have a new battery. Just dunno what to do. I tried hooking the wire coming up to the solenoid on the far side, then directly across I put the positive cable and it instantly started turning over without the button being pressed until I took the cable off.  The little black resistor box has also been eliminated.   Any help would be greatly appreciated.. 
    • By Asen_77
      Hi All,
      My name is Asen and I am from Eastern Europe, Bulgaria. Riding a Yamaha Raptor 700R and this is my first Quad wanted for a vey long time :)

       
    • By Glen Hoerschgen
      Hey guys i have a 2002 yamaha wolverine that needs a new wire harness.  Does anyone have a clue where i can get one new or used. ive looked all over and cant find much on a 2002 model.  Any help will be greatly appreciated . thanks so much
       
    • By Nick Gudex
      Hello I am new to this site and I havea problem. I have a 1987 big bear 4x4 that will not spark. I tested pick up coil per repair manual and I tested my new coil both ok. It puts out 9 volts at the coil but It is reversed polarity. So when I hook my meter up to it she shows -9 volts while cranking. When I put a test light  on it it flashes. Being an electric system this should tell me something but I don't know what its telling me. I have yet to meet one i could not fix but this old girl has me stumped. Any help would be awesome. Thanks to all.
      Nick
    • By Gary Mier
      1997 Yamaha 350 Warrior, should there be oil in the stator area? Have a no spark situation.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...