Quantcast
Jump to content


hey from tx


sugar

Recommended Posts

hey ya'll.. i'm from tx and i ride for fun. i've been lookin at this site for a lil bit and i like the set up. my hubby and i both ride... i guess thats it.. oh yeah and i might know some of ya'll from e2s... if so say whats up!

my quad...06 blasty, ported, stroker, v3s and some udder stuff. Nelson, my old man, has got a yamasuki.

Link to comment
Share on other sites

well i'm not sure how to load pics or vids on here but i'll try this... if it doesnt work you'll have to tel me how? th_100_0407.jpg

this is a vid of it almost finished. we have pics , nelson built it, but they are at diff stages and i would have to look for some recent ones...i'm 2 sleepy rite now :) let me know what u think about the bike..

Link to comment
Share on other sites

hey ya'll.. i'm from tx and i ride for fun. i've been lookin at this site for a lil bit and i like the set up. my hubby and i both ride... i guess thats it.. oh yeah and i might know some of ya'll from e2s... if so say whats up!

my quad...06 blasty, ported, stroker, v3s and some udder stuff. Nelson, my old man, has got a yamasuki.

Welcome to the site!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Forum Topics

    • By Spritee1
      having an issue with the unit when running under a load up a hill or in high gear, seems like the belt is slipping, there is a clapping sound coming from the primary clutch like it releases and snaps back in. i don't think I should have a noise like that. this is a friends unit and he has already replaced the primary twice with the same result.
      not sure where to look next
    • By hardcastle
      My friends KQ 300 starts fine and runs, as soon as you put it in gear and try to accelerate its bucks and farts like crazy, not moving... I cleaned carb and it worked good for 1 day... now back to same problem.... could it be such as a bent valve????
    • By DrtyGrlKristin
      Just thought I'd start a new thread for newbies to the site!
      If you're new here, tell us who you are, where you're from and what you ride!!!
      Lets get to know each other a little better shall we?
      I'm not new to the site, obviously, but...
      I'm Kristin from Denver!!! I ride a 2008 Yamaha Rhino. She's my muddy baby!!!!!! Several aftermarket parts on her. She's good to me! We try and ride every weekend. This weekend we're off to MOAB! :woot:
    • By GTX-Racer
      I am interested on some easy trails to ride with a younger, new rider in the Pittsburgh region.  Preferably further west near the airport.
    • By Fido
      I just got my first Atv and I’m looking for some fun places to ride it in northern Ohio. 
×
×
  • Create New...