Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Tazman6789

Stolen suzuki z400 need help finding!!!!!

Recommended Posts

My friends 04 suzuki z400 was stolen from our garage lastnight if ANYBODY knows anything about a used atv BRIGHT yellow atv being sold with a bum front left wheel and tire the suzuki has holeshot tires on the back, has a skid bar on the back "idk what to call it but the bar on the back so u can flip it doing a wheelie" an INCREDIBLY loud exhaust the atv was last seen in mentor ohio if you know anybody trying to sell one super cheap with NO TITLE let me know as soon as you can any responses will go to my cell phone. a police report has been filed already with the vin so its been reported as a stolen machine. possible reward for information in help finding atv

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By swensy7
      Hey all new to the forum.... We ended up picking up a 2006 Suzuki z50 quad sport and took it camping this weekend. The guy said had a new top end and just put on a new belt. Seem to work fine for a little bit and then it lost power at the rear wheels. Belt was not in bad shape took a look but it just did not seem to have enough power to get my little guy moving. I pick up the rear end tires would go. Set it down lacked all power.   Any help would be greatly appreciated it did run like a top also.      To add to the bad news on the way home I ended up losing the seat so if anybody has one even if it's in rough shape would love to get it or if you have any ideas open to suggestions......
    • By Aleksandr Boreesenko
      doesn't idle at times but sometimes when it does as soon as I touch the throttle it just shuts off, what could possibly be the problem? I thank you very much for any help, Thanks.
    • By John Victor
      My father-in-law gave my boy a 1999 350 Big Bear. It's been sitting in a barn for a bunch of years. It runs great! My boy has been riding a couple weeks now and it has developed a squeal coming from the front end when you get off the gas at speed. No noise during acceleration. At first I thought brakes. I took it for a ride and I don't think it is the brakes. I feel it is the front prop shaft U-joints, front differential or one/both axles. I pulled the fill plug on the differential and I can't find anywhere how much gear oil should be in there. My gut says up to the fill opening. It doesn't have a manual. It's wet in there, just don't see any gear oil.

      #1 Should I fill the differential with gear oil up to the fill opening?

      #2 How do I check or know if the u-joints are bad? That looks like a "Big Bear" of a job if they don't need to be replaced.

      #3 What else could it be? I don't think it is the front bearings. I jacked the front wheels off ground and no play in the right wheel. Very little play in the left wheel, looks like the lower control bushing is where that play is coming from. The rubber CV boots look original but all still intact. Wheels spin easily without any noise.

      Thanks for any help!
    • By Jeremy Morris
      If you're getting that pesky leaky seal on the pinion of your front differential and the pinion has allot of play, polaris won't sell the bushing needed to repair it properly without having to shell out big bucks for the complete ring and pinion kit. 
      I have a kit with an upgraded bushing, Japanese made bearing and USmade seal
      50 shipped in the US and 55 to Canada

  • Similar Tagged Content

    • By Cobra_GT
      i am buying a z400 and am wondering what smooth bore carburetor you guys are running for performance on this quad. Flat or round slide and what size. i would like to get that cv carburetor off of there for performance, thanks. peace.
      ct
    • By Cobra_GT
      What’s up fellows I am looking for some heads for z400 motors or the whole motors themselves. Also I am looking for Keihin FCR carburetors in 39mm and or preferably the 41mm is what I would prefer. The newer the better I hate to price a new casting of that head from the dealer. Please hit me back in the thread or pm me if you can help me. I need to build a motor to beat a Banshee. All offers will be considered. Thanks for your attention in the matter. Peace.
    • By Jers
      I need to know what I have and what tire really go on it, Mine has 24x11x10 on the back and 22x8x10 on the front and I need new tire but I don't think are the right size. Also I can't find the model number listed but it looks like a 250 quadrunner 2wd and I think it is a 1987 maybe, can anyone help me, also I it has a rich running sound and I put a carb diap in it and cleaned the carb. is there a jet needing replaced?
    • By Steve1266
      I went out to ride my quad today. When I started it up it ran for a minute, then died. Since then it will turn over but won't start. I've check the spark plug and get great fire. I have had this quad for about 6 months, and very new to breaking it down. But need help. Thanks
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...