Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV or UTV? Join our Forum!

    Join QUADCRAZY ATV Forum today for FREE! We keep these forums clean and user friendly. All first posters will have to wait to have their content reviewed and approved. Once your first post is approved, you will no longer need to got through an approval process. To gain immediate approval and a NO ADS experience, consider subsribing to our Premium Membership.

2006 Yamaha Raptor 700 has no power


DaYToNa808
 Share

Recommended Posts

Dream Car Giveaway

i did not say to charge the battery. i asked if you tried to charge the old battery while it was in the quad. if you did you might have fried something. you should always disconnect the battery when you are charging, because rhe ecm has a reference voltage that kills the unit when it is charged with something other than an alt or generator. instead of bypassing the switch go down to the starter solenoid and check for power when you turn the key on to the start position. if it lights up your ignition circuit is ok.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...