Quantcast
Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'sportsman 570'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Discussion
    • General ATV Discussion
    • General Talk - Anything Goes!
    • New Members Area!
    • Where To Ride Your ATV
    • ATV Picture and Video Sharing
    • ATV Racing & ATV Events
    • ATV & Off Road Modifications
    • ATV Tires and Rims
    • This vs. That ATV & Off Road Comparisons
    • ATV Trailers, Haulers, and Attachments
    • Hunting, Camping, & Outdoors Forum
    • ATV Laws, Legal Issues, and Policing
  • Regional ATV & Off Road Forums
    • Northeast ATV & Off Road Forum
    • Midwest ATV & Off Road Forum
    • South ATV & Off Road Forum
    • West ATV & Off Road Forum
    • Other Region ATV & Off Road Forum
  • ATV Manufacturers
    • ATV Forums By Brand
  • UTV Side x Side Manufacturer Specific
    • UTV & Side by Side Forums By Brand
  • Other Powersports, Offroad, and All Terrain Vehicles
    • Kids ATVs and Youth Off-Road
    • ATC 3-Wheeler Forum
    • Dirt Bike Forum
    • 4X4 Trucks and Jeeps
    • Water, Snow & Other Powersports
  • QUADCRAZY Classifieds
    • ATV For Sale? Post it here.
    • Stolen ATVs
  • QUADCRAZY Supporters
    • ATV Links & Partners
  • ATV News, Magazine Articles, Product Reviews
    • ATV News, Articles & Press Releases
    • New ATV Products, Reviews & Tests
    • Manufacturer & Aftermarket Promos
  • QUADCRAZY Announcements & Support
    • Announcements/Support
    • Website How To & Feedback
  • Yamaha Grizzly Owners's Topics
  • New York ATV Riders's Group Forum
  • Michigan ATV Club - St Helen, Mio, West Branch, Rose City's Lets ride Michigan trails this season!
  • Michigan ATV Club - St Helen, Mio, West Branch, Rose City's Up coming season
  • Kawasaki Bayou 220 Restoration and Repairs's Topics
  • Ride Red's Videos
  • Ride Red's Ride Red Forum
  • NYC 2 Poconos/ Scotrun ATV Riders's ATV Upgrades
  • NYC 2 Poconos/ Scotrun ATV Riders's Quads
  • Mechanics Club's Topics

Categories

  • ATV News and Articles
  • ATV New Products & Reviews
  • ATV Racing & Events
  • ATV Ride Reports
  • ATV and UTV Vendors

Calendars

  • Community Calendar
  • ATV Racing Events
  • ATV Poker Runs and Riding Events
  • ATV Swap Meets
  • Other ATV & Off Road Events

Categories

  • ATV Repair Manuals
    • Arctic Cat ATV
    • Can-Am BRP ATV
    • Cannondale ATV
    • CFMOTO ATV
    • Hisun ATV
    • Honda ATV
    • Kawasaki ATV
    • Kazuma ATV
    • Kymco ATV
    • Polaris ATV
    • Suzuki ATV
    • Textron Off Road ATV
    • Yamaha ATV
    • Other ATV
  • ATV Owner Manuals
    • Arctic Cat ATV
    • Can-Am BRP ATV
    • Cannondale ATV
    • CFMOTO ATV
    • Hisun ATV
    • Honda ATV
    • Kawasaki ATV
    • Kazuma ATV
    • Kymco ATV
    • Polaris ATV
    • Suzuki ATV
    • Textron Off Road ATV
    • Yamaha ATV
    • Other ATV
  • UTV Side by Side Repair Manuals
    • Arctic Cat UTV
    • Can-Am BRP UTV
    • Hisun UTV
    • Honda UTV
    • Joyner UTV
    • John Deer UTV
    • Kawasaki UTV
    • Polaris UTV
    • Textron Off Road UTV
    • Yamaha UTV
    • Other Brands UTV
  • UTV Side by Side Owner Manuals
    • Arctic Cat UTV
    • Textron Off Road UTV
    • Can-Am BRP UTV
    • Hisun UTV
    • Honda UTV
    • Joyner UTV
    • John Deer UTV
    • Kawasaki UTV
    • Polaris UTV
    • Yamaha UTV
    • Other Brands UTV
  • Other Files

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location

miles from

About Me


My Garage

Found 6 results

  1. The quad has done this off and on, almost since new, but it's gotten worse this year. Sometimes if I freshly charge the battery, it'll work fine, others times that won't matter. Turning the key to on it sounds like it's connecting as I go to the start position, slightly before the full turn, but it's not like there is just a sweet spot to find, it's totally erratic. Now the battery is basically dead so I put a new, slightly bigger AGM battery in today to replace the factory one with all of 800 miles on it, but those have lots of plowing hours included. I was able to get it started once, but it still went into limp mode after just a few moments of driving it (that's another topic), so I put it back in the garage and started probing around. Now it doesn't even try to turn over. Is an ignition switch, the $18 shipped aftermarket variety on Amazon worth a shot? Or should I go straight for the starter? The new switch may not come for over a week, so I hate to just put my hopes in that if I'm missing something obvious. Fuses are good, so it's not something super obvious.
  2. After purchasing a lightly used 2018 570SP (300 miles on it) I noticed that the display was flashing on and off. I remember reading awhile back that this was a common problem on the 18 model. I can't remember what the fix is. It also turns over slow even though the battery is charged. Anybody know what the fix is on this issue? Thanks Budman
  3. Does the onboard system provide everything needed to atleast point out any electrical component malfunction and is there ang benefit of using an obdll diagnostic tool with an adapter for this machines diagnostic port?
  4. Friday evening went riding, rode for a good hour or so everything was fine. I went to take a short ride to the restroom (less than 100 yds away) and all of the sudden everything flickered and then just died out. Accompanying the problem I noticed the killswitch completely locked up. Once daylight hit took the killswitch apart to find it had shorted out and melted the plastic inside. Has anyone else had anything similar to this and if so what did you do to fix the situation? I have a new killswitch on the way to replace the obvious problem but was wondering could there be a bigger issue at hand. We tested with a voltage meter to make sure everything was still getting power from the battery and as far as we could tell it was. Any advice/info would be GREATLY appreciated. Thanks.
  5. If you're getting that pesky leaky seal on the pinion of your front differential and the pinion has allot of play, polaris won't sell the bushing needed to repair it properly without having to shell out big bucks for the complete ring and pinion kit. I have a kit with an upgraded bushing, Japanese made bearing and USmade seal 50 shipped in the US and 55 to Canada
  6. Hello all. New here. I made a boo boo that the dealer wants no part of so I'll just suck it up and pay for the damages I did. Was moving some electrical connections to take from plastics off and thought I had taken the neg cable off the distribution block but I took a positive off. It was kinda dark and I know should have taken the battery cable off first. Dumb mistake on my part. Any how when I took the winch positive off the block the main hot cable came off too and touched the frame around block. I have no power to anything and a chassis relay clicking fast and no power to display or anything else. Any idea what this could be. Charged battery and tried that hoping it was that. But nope. Unfortunately. Thanks in advance people.

×
×
  • Create New...