Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV or UTV? Join our Forum!

    Join QUADCRAZY ATV Forum today for FREE! We keep these forums clean and user friendly. All first posters will have to wait to have their content reviewed and approved. Once your first post is approved, you will no longer need to got through an approval process. To gain immediate approval and a NO ADS experience, consider subsribing to our Premium Membership.

Stoopidbots first race at Corcs


Recommended Posts

not too dusty, unless you were behind Mike or that Banshee...

that wash was almost a trials course! I hope you had some nice open runs like a desert race. bloody hands? maybe you should check out some gel grips- there are some really clever ones out there. You look good in Thor gear, happy to see it! :yes:

Link to comment
Share on other sites

not too dusty, unless you were behind Mike or that Banshee...

that wash was almost a trials course! I hope you had some nice open runs like a desert race. bloody hands? maybe you should check out some gel grips- there are some really clever ones out there. You look good in Thor gear, happy to see it! :yes:

There was about a 40 mph wind that day, so no dust lingered on the track.

Those are Thor Pants but the jersey is a Dynamic Graphics, one off jersey.

IMG_9141.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By 97kingquad
      Okay so I bought this 1997 sazuki king quad from a guy and he had it for a few years. 
      He had it registered and on the trails last year but he said it bogged and backfired when he would try to drive it. so it sat for a year. 
      I bought it for 800 bucks and got it running that night and it ran great for a few days 
      But I parked it the other night and went to start it again and it was really hard to fire up and when I did it was bogging and idling high then low again.
      So I took the carb out and cleaned it (ended up doing it twice because it was still doing the same thing) 
      Now today I have it running slightly better, but it is still like 20% 
      I have been looking it up and trying to figure it out but I can't find the issue, has anyone else had this problem? I'll attach a video of it running and giving some throttle 
    • By DaDolt
      So, I found myself in the only 5' deep water hole in Moab with the King Quad. Before I could get off it swallowed water at idle and died. The river water was not very clean. I pulled the plug and pumped the water out of it with the starter. I cranked on it and it popped for a second and then was done. Towed it back to the trailer. When I got home I checked the compression and it had none. I have a factory service manual. Disassembled and found the rings stuck in the piston lands. New rings and back together. I try to start it and get a C12 code CKP - crank position sensor. Troubleshoot and find it to be shorted. Installed aftermarket CKP, still get code. Check voltage on new CKP and only get 4.5V, manual calls for 5V minimum. Pulled every connector apart on vehicle and cleaned. Have continuity from CKP sensor side of connector to ECM harness. Install a known good ECM from another 2005 KQ I have. Vehicle fires and I let it run for 10 minutes. Shut it down and put the original ECM in and get a C12 code again and won't fire. Put the known good ECM back in and get C12 and no fire. Tested both ECM's in the other KQ and runs well on both ECM's. Installed a used stator and CKP. Still get a C12 code. Check used stator, 200 ohms and 6.5 V out of the CKP at the ECM harness. Checked ground at ECM harness and it is good. Checked spark with spark plug and without, none. Checked resistance and peak voltage on coil and it is in spec.
      This thing has me baffled. All of the electrical possibilities seem to check out. Might be far fetched, but could the rotor key have sheared when it shut down suddenly when the cylinder filled with water? I know rotary lawn mowers can shear the flywheel key when the blade stops suddenly from a rock or stump. If the key is sheared and the flywheel is out of time by a few degrees could this be giving the C12 code? The voltage output is correct but at the wrong crankshaft position (wrong time).
    • By AussieKingQuad
      View File 2007-2010 Suzuki King Quad 450 AXI service manual
      2007-2010 Suzuki King Quad 450 AXI service manual
      Submitter AussieKingQuad Submitted 11/23/2023 Category Suzuki ATV  
    • By Jhb12686
      Hello I appreciate the welcome into the group. I am beyond frustrated with this desperate search for parts. I have a 2013 XY power sports UTV 300. I had a catastrophic failure in my rear differential which resulted in the destruction of almost everything inside. I have located everything I need to completely redo the rear end. But I cannot find a short side axle shaft with six splines etc. it's an offset differential and one shaft is longer than the other and I need the short one. The tip of it broke off (pic). Any help in getting another shaft for this thing would be GREATLY appreciated. Thanks guys

    • Get More For Your Device
    • By 1998Zuki250
      I know I know, There are seemingly 10000000 posts about the fuel issues on the late 90's Suzuki LTF 250 Quad runners. But I just got my 1998 and I only got it for $200. It idles but nothing on throttle. I cleaned the carb, and ultimately I had to order a carb, fuel pump and petcock as cleaning everything didnt help. Any suggestions? 
  • Similar Tagged Content

  • Gallery Images

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...