Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

osufans

Wheres the apostrophe?

Recommended Posts

Ok, this is driving me nuts. How the heck do I get this forum to accept the apostrophe input from my keystrokes? I can copy/paste one in, so I know its supported. But for some reason when I type it, nothing happens.

Share this post


Link to post
Share on other sites


Ok, this is driving me nuts. How the heck do I get this forum to accept the apostrophe input from my keystrokes? I can copy/paste one in, so I know its supported. But for some reason when I type it, nothing happens.

I`m not sure ! Its seems to be workin on my end !:confused:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmm...Im using Chrome. Maybe thats the issue?? Let me try another browser and get back to you. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interesting...so using the IE Tab extension inside Chrome works fine. So for some reason Chrome doesn't like this forum...lol

I may do some more digging to see why. But otherwise, thanks for the info.

Share this post


Link to post
Share on other sites


Interesting...so using the IE Tab extension inside Chrome works fine. So for some reason Chrome doesn't like this forum...lol

I may do some more digging to see why. But otherwise, thanks for the info.

I'd be interested to know myself.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ok, this is driving me nuts. How the heck do I get this forum to accept the apostrophe input from my keystrokes? I can copy/paste one in, so I know its supported. But for some reason when I type it, nothing happens.

Same problem here. I have only used Chrome since opening my account here & the apostrophe does not work for me. Always had to copy & paste from Microsoft Word to get that apostrophe. Also when a member leaves a comment say on one of my videos I am unable to respond back because I am using Chrome. I can click on the submit button but unable to leave a message. Thank goodness found this post & realized to try another Internet Browser. Works fine using IE. Very weird..I can't stand using IE! :nah:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Similar Topics

    • By Chase Cook
      Hi I was riding my Honda the other day and I gave it gas for about a quarter-mile just flooring it and then it started to lose power. I pushed it about a mile home which was a pain in the butt but when I got home It still had gas, compression and spark. Do you think the timing jumped possibly?
    • By Chase Cook
      Hi I have a 1991 Honda trx200d type 2 ATV and need to know how to adjust the valves on there. The valve adjustments are on the side of the head and looked up videos in there is no videos at all on how to adjust them. I'm taking the head back off to adjust the timing because it's making good spark and getting gas but it's not firing, trying to start but I'm thinking it's because of the adjustments are way out of  line. And I didn't take a picture of how they were before I took the head off.
    • By Roy Anderson
      I have a 2002 Suzuki LT-F500F, and am a first time atv  owner. I rode two wheel bikes for many years, and now, two months in to being a new at owner, am just not enamored with the thumb throttle, and I’m wondering if anyone has tried a conversion to a typical twist grip throttle as found on all motorcycles? If so, how do you like it?
    • By BAMFUPINYA
      Any current Northern AZ folks out there on this forum? Im up in Flagstaff. Any organized rides anyone knows of?
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...