Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV or UTV? Join our Forum!

    Join QUADCRAZY ATV Forum today for FREE! We keep these forums clean and user friendly. All first posters will have to wait to have their content reviewed and approved. Once your first post is approved, you will no longer need to got through an approval process. To gain immediate approval and a NO ADS experience, consider subsribing to our Premium Membership.

2000 Polaris Scrambler 400 - Anti-Freeze Problem


Atvspeeddemond
 Share

Recommended Posts

I have a scrambler 400 and the antifreeze was going through after one ride and then after awhile I smelt the antifreeze burning in the exhaust. So then I changed the gasket on the piston head.it hasn't fixed the problem. Now the spark plug get ruined after 3 times of starting the atv. But there is no coolant in the plug. Any suggestions

Link to comment
Share on other sites

Dream Car Giveaway
I have a scrambler 400 and the antifreeze was going through after one ride and then after awhile I smelt the antifreeze burning in the exhaust. So then I changed the gasket on the piston head.it hasn't fixed the problem. Now the spark plug get ruined after 3 times of starting the atv. But there is no coolant in the plug. Any suggestions

U said it ruins ur plug !! What color is it !! Whats the oil look like ? U said u did the head gasket already - did u torque it correctly !!

Link to comment
Share on other sites

had to work on 1 of thoes that was doing the same thing ...it was the base gasket at the bottom of the jug (cylinder) .. i also replaced the water pump shaft seal and the gaskets on the water pump just to make shure they were new and not causing any problems in the future ... so i would check both of thoes just to make shure .. and they dont cost that much to do.. just the time to do it is about 2 to 3 hours ..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest kjames

Curios to know the out come I had a problem with mine blowing pressure back through the cooling system, changed gasket had the head checked, torqued back down to specks same problem took it back apart and a friend in lighten me that this bolts are made to stretch. Replaced them and have had no problems since,well not with that anyways

Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk 2

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...