Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

shavery

kawasaki kfx 400 owner saying hello

Recommended Posts

hi folks I am new to quad crazy and I would just like to tell you I have started a group up called Kawasaki boys feel free to join i am hoping the group turns out good thanks have a good day view my pics in the gallery under racing.

Share this post


Link to post
Share on other sites




I got stage 2 hot cams dyno jet kit full dg exhaust from the hearder back with the dg bullet pipe k&n filter whick is my air box cover.

LOL What all did u do to it ??:huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Tagged Content

    • By Wali
      I was riding my 400ex one day and when i shut it off to put it in the garage i tried to start it put again to drive it into the garge and it wouldnt start.I put a compression tester on it and its like 30 psi with out throttle and 0 psi WITH THROTTLE.
      when i put my finger over the hole it fell likes its pulling my finger in more then its pushing it out 
       
      Has good spark.When i took it into the shop the said it had 1oz of oil in it and a tiny pit of metal shaving(TINY BIT LIKE 30 flakes)
      When i try to pull start (push start/roll start) it made a not normal sound  and wouldnt stay running.
      If my bottom end is blow why would it still turn over fine,
      Are my valves siezed or not working properly 
      or is my timing off causeing valves to not open in correct order with fire 
      PLEASE HELP all help is appreciated 
    • By Hunter Aldridge
      Some times I get spark some times not can ride then it just dies and wont get spark it has new cdi box and stator but I don't know if it has the pickup coil I'm at a loss
    • By William Sims
      I have a 400 4by4 ,2005 green model,
      wounding how many different CDI boxes will work on it
       
    • By jerry houston
      Eiger 400 Suzuki runs fine Cook-Out joke face off the handlebars put it back on and will not start now will crank no no spark
    • By colin james
      View File 2012-2014 Polaris Sportsman 400 HD Service Manual
      This the factory service manual for the 2012- 2014 sportsman 400 hd service manual 
      Submitter colin james Submitted 02/08/2019 Category Polaris ATV  
  • Similar Topics

    • By Abbeypalm
      While cruising, my 2011 750 king quad suddenly shut down. As it happened, red lights on the display flashed. Any ideas? My head lights suddenly stopped working about a week ago, if that helps. I have no power at all. Thanks 
    • By Brennon Heflin
      So I bought a 2000 quad runner 250. I'm having some issues an wondering what it could be I replaced the pet cock valve an the fuel filter an pump inside tank I also put a voltage regulator on it. The problem I'm having is that when u give it half or more throttle it bogs down an loses power what could it be the bike is almost like new an cant figure it out any help would be great
    • By smitht18
      Looking for the rectifier.  Most bikes have near magneto.  It appears the KQ has it in front.
      Can someone tell me exactly where it is? 
      Bike not charging and magneto checks out ok
    • By Hunter19
      How are you doing guys I just joined I have a 1998 Suzuki King quad I’m having problems with high RPMs the ATV idols perfectly but soon as a throttle up it doesn’t stall but it just bogs down it has no power any suggestions thanks
    • By ENG243
      Hello 
      I have a 1994 Kawi Bayou 400 which had been running well until it sat for about a month. I left the carb dry while it was park and the temp had dropped below 0C in this time. Pulled it out last night to go for a ride and it fired up just like it should but noticed when I started to head down the road I could hold it to the bar and it didn't seem to accelerate. Lower gears weren't as noticeable but 4th and 5th it just seemed to have no acceleration and half or full throttle  made no difference. if I tried to go into 5th gear with any throttle it would stall. I turned around and just poked home very slow and it seemed to stay running but this was between 15 and 20 km/h max. 
      I have taken the carb apart and it appears to be clean and nothing stood out on inspection to have dirt or ice. Is there something I should dig more into? 
      I have checked the plug and it appears to be sooty with easily rubbed off carbon. I plan to get a new plug today and test. 
      compression with the throttle wide open is 175 psi. 
      I have opened the drain plug in the exhaust thinking there could be a mouse in the exhaust or something but no difference. 
      I do find the engine is tickity compared to my 2000 Honda but I am not sure if this is just me looking for issues or if it has always been this way. 
      If anyone has any insight I would appreciate it.
      In the last 6 months I have done new oil and filter ( mystik synthetic) 
      new Peak RPM CDI 
      I have noticed the fan comes on more often with the new CDI, could this be a program thing?
       
      Mike
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...