Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Bigal700

trail boss 350 transmission and running problem

Recommended Posts

Ok i got a 1991 polaris trail boss 350 i bought from my neighbor and he didn't know what was wrong with it here the piston skirt broke off and dropped in the bottom end i ripped motor out and ripped it apart to get the pieces out and everything looks good so i put it back together it needed a key so i bought a new one well it didn't work so i bought one off a junk wheeler and it worked but wont shut it off i revs up so what could be causing this.

And my transmission dont have high range what made this happen?

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Wayne Carson
      Has anyone found a good replacement for the stock cooling fan? Mine is going out and OEM parts are outrageous. Polaris sportsman HO XP 850
    • By Rich1028
      Gladwin Trail North Loop 7-8-20
      We Made it back to Gladwin. First time there on the Honda 400's, and with the Go Pro Camera's. This is One of Four Videos, We rode the Northern Loop, video is in its Entirety, just broken down into 4 Videos . Trail Conditions were Great!And being on A Week Day,no one was there! Sure Was Warm Though °90 ! Wife is Riding the Red & Black 2008 Honda 400 EX I'm on the Red & White 2014 Honda 400 X See You On The Trails!
       
       
       
       
       
    • By Budman
      After purchasing a lightly used 2018 570SP (300 miles on it) I noticed that the display was flashing on and off. I remember reading awhile back that this was a common problem on the 18 model. I can't remember what the fix is. It also turns over slow even though the battery is charged. Anybody know what the fix is on this issue?
      Thanks
      Budman
    • By Mike Iadonixi
      Hi guys need help getting a part for my son's 2000 trail boss its a mount lower caliper axle they seem to be discontinued any ideas thank you 
      Mike
    • By Bigobuck
      Hello,
      Wondering what other years and/or models my 2006 Polaris 330 Trail boss shares a transmission with, I need to replace mine, thanks!
  • Similar Tagged Content

    • By Nate Hanson
      I am a new atv owner...I bought a used atv this summer (pretty sure it is a wolverine but reg card from last owner didnt actually say that so idk for sure). It ran great for most the summer and early fall but one day I tried starting it and it turned over a while without starting and then suddenly it quit turning over at all. No click or anything.
      I charged battery and light turns on showing neutral and heatlight can go on.
      A few other things that may be pertinent: The pull start is missing, I have a fluke multimeter but not many other advanced tools (or relevant experience), there is an extra aftermarket led light attached to front but it doesnt work either... never looked into why since I didnt need it. 
      I looked for a fuse box and didnt find one.
      Please recommend some easier things to try first as I really want to avoid taking it in if I can (having one income and 4 kids can keep out extra cash, plus I want to learn). Pictures would be awesome if possible. Thanks! 
    • By Kanyon Pershing
      I have recently rebuilt my Yamaha warrior 350 engine and when I got it all back together with no “spare parts” i went to start it and realized it’s in reverse. I went to put it in drive and the shifter won’t budge, I took the linkage off and tried to use vise grips but it won’t budge at all. Any help would be greatly appreciated. I’m hoping it’s not something internal! 
    • By YamahaBB350
      I have a Yamaha Big Bear 350 and the reverse doesn’t work, it shifts from low to high easily but it won’t go back to reverse. I’m new to this stuff, so I’ll take any help. Any ideas? 
    • By Colin James Krepela
      So here's the deal people, I have an old Avenger 350 4X4 Shaft Driven ATV. They only made them in the early 80's their thought of as the first four wheelers from around back when Suzuki made one in 1982. I believe the engine on it is a Kohler as I watched this video https://www.bing.com/videos/search?q=avenger+400+atv&view=detail&mid=1E10E939019CA07770031E10E939019CA0777003&FORM=VIRE but mine is a 350. That's if its original, and it all looks original. I am wondering where I can get parts for this engine, or really what engine is it. I have no way to find the year, unless you guys know where a serial number might be. Every sticker is worn off. IF anyone has any information at all on these old wheelers it would be greatly appreciated. I specifically need the gaskets for the carb, and don't tell me I could build them please I want to restore it as perfectly as I can. I can take pictures of the wheeler/carb if it'll help. Let me know.
    • By oleskool
      Has new top end, piston, rings, valves, etc. great compression, good spark, plenty of fuel. Valves have been set. timing has been tripled checked. Can not get it to start. any ideas suggestions on anything I am missing. Also if anyone has the service manual it would be greatly appreciated.

      Thanks
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...