Quantcast
Jump to content

mothrottle

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mothrottle

  1. The VIN on my 2018 Kodiak 450 is not where it's supposed to be. I bought this used. Is there another "hidden" location where I can find it? Need the number for insurance co. Thanks in advance.
  2. Does a US made grease gun fit Metric zerk fittings, or do I need a conversion to fit them? Thanks in advance.
  3. It does have a winch,but it was on the bike when I bought it. I've added nothing but fuel.
  4. My first long ride on my latest bike, an '18 Kodiak 450 EPS I bought slightly used failed. In the North woods I stop on a two track for a blowdown. I Shift into reverse, and instantly the engine dies. Completely dead. The shop tells me that the 40 amp main fuse(there are two, One being the main the other for the EPS) blew. These are the slow blow variety. The shop had to order the fuse,which tells me that blowing that fuse is rare. I hope they can find the cause. Anyone else have this happen?
  5. After replacing the starter solenoid, the "brain", and the fuel pump on my 2017 450 sp. HO I gave up and it's now gone. No eps involved.
  6. Hi, I just bought am '18 Kodiak 450. I would prefer the handlebars higher for a more upright position. Are there bar "risers" available to raise them as you can do on motorcycles?
  7. 2017 sportsman 450 HO turns over but won't fire. My "check engine" light is on. What sort of problems cause that light to go on?
  8. Purchased a 2017 Sportsman 450 HO in Sept, 2017. Rode it till its first oil change came due. Winterized it, trickle charge on it. Turned key in April 2018 and its dead. No click. Dead. Onboard voltmeter read 11.7 V. Replaced battery. Turned key. Nothing. Turns out the starter solenoid was bad. In 2months of use. and four months of storage. Warranty expired at 6 mos. Onboard voltmeter read 11.7 V on the new battery too. So, Polaris supplies an inaccurate voltmeter and poor quality solenoids. Honda here I come.
  9. mothrottle

    mothrottle

  10. Hi, I'm new to this forum and I hope you can help me out. My '99 Polaris 250 Trail boss does this: shifting in to forward the gears grind a bit. Once in gear the rig wants to immediately move forward. If I don't get to the throttle fast enough, she stalls.If I do, off we go. It happens everytime I shift into gear.Could this be caused by dirt inside the clutch sheaves causing the belt to engage early (before any throttle input)? Or what??? Thanks in advance.

×
×
  • Create New...