Quantcast
Jump to content

Search the Community

Showing results for tags ' warm'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Discussion
    • General ATV Discussion
    • General Talk - Anything Goes!
    • New Members Area!
    • Where To Ride Your ATV
    • ATV Picture and Video Sharing
    • ATV Racing & ATV Events
    • ATV & Off Road Modifications
    • ATV Tires and Rims
    • This vs. That ATV & Off Road Comparisons
    • ATV Trailers, Haulers, and Attachments
    • Hunting, Camping, & Outdoors Forum
    • ATV Laws, Legal Issues, and Policing
  • Regional ATV & Off Road Forums
    • Northeast ATV & Off Road Forum
    • Midwest ATV & Off Road Forum
    • South ATV & Off Road Forum
    • West ATV & Off Road Forum
    • Other Region ATV & Off Road Forum
  • ATV Manufacturers
    • ATV Forums By Brand
  • UTV Side x Side Manufacturer Specific
    • UTV & Side by Side Forums By Brand
  • Other Powersports, Offroad, and All Terrain Vehicles
    • Kids ATVs and Youth Off-Road
    • ATC 3-Wheeler Forum
    • Dirt Bike Forum
    • 4X4 Trucks and Jeeps
    • Water, Snow & Other Powersports
  • QUADCRAZY Classifieds
    • ATV For Sale? Post it here.
    • Stolen ATVs
  • QUADCRAZY Supporters
    • ATV Links & Partners
  • ATV News, Magazine Articles, Product Reviews
    • ATV News, Articles & Press Releases
    • New ATV Products, Reviews & Tests
    • Manufacturer & Aftermarket Promos
  • QUADCRAZY Announcements & Support
    • Announcements/Support
    • Website How To & Feedback
  • Yamaha Grizzly Owners's Topics
  • New York ATV Riders's Group Forum
  • Michigan ATV Club - St Helen, Mio, West Branch, Rose City's Lets ride Michigan trails this season!
  • Michigan ATV Club - St Helen, Mio, West Branch, Rose City's Up coming season
  • Kawasaki Bayou 220 Restoration and Repairs's Topics
  • Ride Red's Videos
  • Ride Red's Ride Red Forum
  • NYC 2 Poconos/ Scotrun ATV Riders's ATV Upgrades
  • NYC 2 Poconos/ Scotrun ATV Riders's Quads
  • Mechanics Club's Topics

Categories

  • ATV News and Articles
  • ATV New Products & Reviews
  • ATV Racing & Events
  • ATV Ride Reports
  • ATV and UTV Vendors

Calendars

  • Community Calendar
  • ATV Racing Events
  • ATV Poker Runs and Riding Events
  • ATV Swap Meets
  • Other ATV & Off Road Events

Categories

  • ATV Repair Manuals
    • Arctic Cat ATV
    • Can-Am BRP ATV
    • Cannondale ATV
    • CFMOTO ATV
    • Hisun ATV
    • Honda ATV
    • Kawasaki ATV
    • Kazuma ATV
    • Kymco ATV
    • Polaris ATV
    • Suzuki ATV
    • Textron Off Road ATV
    • Yamaha ATV
    • Other ATV
  • ATV Owner Manuals
    • Arctic Cat ATV
    • Can-Am BRP ATV
    • Cannondale ATV
    • CFMOTO ATV
    • Hisun ATV
    • Honda ATV
    • Kawasaki ATV
    • Kazuma ATV
    • Kymco ATV
    • Polaris ATV
    • Suzuki ATV
    • Textron Off Road ATV
    • Yamaha ATV
    • Other ATV
  • UTV Side by Side Repair Manuals
    • Arctic Cat UTV
    • Can-Am BRP UTV
    • Hisun UTV
    • Honda UTV
    • Joyner UTV
    • John Deer UTV
    • Kawasaki UTV
    • Polaris UTV
    • Textron Off Road UTV
    • Yamaha UTV
    • Other Brands UTV
  • UTV Side by Side Owner Manuals
    • Arctic Cat UTV
    • Textron Off Road UTV
    • Can-Am BRP UTV
    • Hisun UTV
    • Honda UTV
    • Joyner UTV
    • John Deer UTV
    • Kawasaki UTV
    • Polaris UTV
    • Yamaha UTV
    • Other Brands UTV
  • Other Files

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location

miles from

About Me


My Garage

Found 5 results

  1. Have you guys ever had an issue where your wheeler runs great the first 10-15 minutes of the ride up and down hills, slow and fast speeds, and then it just peters out? It starts cutting out real bad and not making the RPM's like its supposed to? Well if so, help a brotha out cause that is what mine is doing. What would cause it to just quit after it is thoroughly warmed up like that?
  2. I have a 300 fourtrax that kills on me after it runs for a little whill or after it warms up can any body help me .I think I have tried every thing but there has to be some thing that I have not tried.HELLLLLP!!!!!!!!
  3. :aargh:I have a 1988 350 Warrior that is not running right. It runs okay for about 15 minutes, but once it heats up, it spits and sputters and losses power. The exhaust gets louder when I lose the power. It has an HMF exhaust. I have tried two different carbs and have adjusted them both and I still get the same thing. No matter how I adjust the carb, it doesn't change. The parking brake is disconnected and all wires are out. I have checked the stator and pick-up and source coil, and they are fine. Stator is only 2 months old. Checked valves and they are okay. Have checked the harness and can't find any cut wires. The timing is good. The air filter is clean, and I have also tried running it with the air filter cover off, and there is no change. I have tried taking the exhaust off and there is no change. Sorry for the long story, but I'am trying to list everything I did to help you figure something out. I just don't know where to go from here and am hoping someone can help me with this. Thanks for any help given.
  4. hello new to the site. I have an 05 500 and it will not idle in the cold or warm i have to pump the gas on the carb then it will start then i have pump it a few times or hold it on a fast idle or it will quit if i want to let it sit and warm up i have to keep it at a fast idle then have to slow it down so it will go into gear. have not taken the carb off yet??? wondering where to look first thanks
  5. Hi folks, I have a 2005 Chinese quad that is a knockoff of the Yamaha Bruin or Bear Tracker. I bought it used with a couple of headaches that seem to be tied together. Here's the problem and what I've done: 1) wouldn't start with the electric start but would start with the 1st pull of the rope. (replaced plug, drained and put in fresh gas) Started better with rope and would run fine and randomly shut off when you stop and be hard to start. Bought a new chinese 250 cc ATV carb from ebay for about 50 bucks, installed it and it starts 1st pull and every now and then w/ the electric start. 2) Ran fine a while, now, after it warms up, it runs fine as long as you stay on the throttle, but when stopped is real hard to take off again for a few seconds. Backfires threw the carb and chokes out when you try to accelerate but takes off and runs fine until you stop and try to take off again. Any suggestions on how I can get this thing dependable again would be appreciated. Thanks, Dave

×
×
  • Create New...