Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

X250sxman

Hey Everyone

Recommended Posts

Just wanted to stop and and say Hi, I've acquired my first quad, usually I stay within the 2 or 3 wheel realm but I love anything with a motor and wheels! Looks like there's a lot of good info here and i hope to contribute what I can.

Share this post


Link to post
Share on other sites


Thanks for the warm welcome! It's a 1990 Suzuki LT250 4WD, got it in a trade along with a 1982 Honda ATC 185s that I have been currently restoring. Will throw some pics up soon!

Share this post


Link to post
Share on other sites


Thanks for the warm welcome! It's a 1990 Suzuki LT250 4WD, got it in a trade along with a 1982 Honda ATC 185s that I have been currently restoring. Will throw some pics up soon!

Great bikes! Can’t wait to see the pics. :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK, so I already traded the bike...(I'm always looking for deals...Lol) Traded the Suzuki straight up for a 2005 Polaris Scrambler 500.... I think I did pretty good!

Share this post


Link to post
Share on other sites


Welcome to the QC. This has been the best quad fourm I have found with a great group of friendly people. I myself grew up on 2 wheelers and I got my first quad around 2yrs. ago and love it. I just traded a small quad for a bike that has turned into a project. So upon getting the bike I went searching for a fourm dealing with semi vintage Honda's and I can't find 1 that comes close to the QC. So I just share with my fellow QC friends whats even going on with the bike and they have not banned me from the site yet. I have a loop hole if they do I'll put training wheels on it then it will have 4 wheels.LOL

Share this post


Link to post
Share on other sites

welcome to QC!! You defineately made a better trade for the scrambler. You can do more with them and have a lot more fun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Shawn Hurt
      I have a 2013 KQ I bought it new but rolled it a few years ago. I have replaced the left lower A-arm and left tie rod, the steering is still a little sketchy as I just eye balled the alignment. But the major issue is the left front tire cambers out at the top and has wore the tire bald. Tires have about 2000 miles on them but other 3 are half tread and left front is a slick.. I can not see anything else bent and don't know what to do..  
    • By dbconn55
      Hi guys I have a 2003 Arctic 250 4X4 it starts idles and runs great for about 10 min. then it spits and sputters and dies but it starts right up like nothing happened idles good till you give gas and it does it again let off the gas and it's idling great again this goes on for about 15 to 20 min. and then it takes off runs good all day like nothing was wrong.
      I cleaned the carburetor it looked like a new one inside found a little gunk in one orifice, new air filter no crimped lines air line to tank good I did put a meter on the battery idling it said 16.5 V that's high I think would a voltage regulator cause this?
      Suzuki shop wanted to sale me a stator for $556.00 but said it could be something else also thought I'd see what you guys say about it
      Thanks
    • By Dra O
      posted a while back - it was running at one point - I have all the plastic shroud off - it's down to frame and engine now
      -fuel pump: when line from petcock is attached, no fuel comes out other side to carb; the line to the carb is open (can blow through it); I thought when I cranked engine that the pump would spit out fuel on other side but it does not; I removed fuel pump and opened it up - diaphragm looks good - but internal areas had lotsa calcification build up - I cleaned this out and dried it good - the clear plastic pieces (?diaphragms) aren't broken - the spring w/ steel ball on end moves freely; am putting it back on tomorrow; but can anyone answer about the pump? isn't it supposed to pump fuel through it... to other side... to carb? puzzling
      -along with fuel pump: I replaced petcock 3 weeks ago (gas tank had rusty fuel in bottom - cleaned it out prior to new petcock); when I turn petcock arrow NOT to on or reserve, fuel comes out of line; when I turn it to on or reserve, fuel doesn't come out; puzzling
      -I don't know what's on back of fuel pump - it's a valve that has a hose coming out of it - looks like it goes to engine/carb - I haven't traced this out yet - what is it?
      -can squirt gas on air filter and engine will run for 2-3 seconds then stop - fuel in top of carb (under diaphragm) does same
      -it likely needs carb rebuild - will get to this - but something isn't allowing fuel to get from fuel pump to carb
      -I THINK it has a mikuni model x carb - diaphragm is ID 26mm  OD 68mm - hard to find inexpensive diaphragm, I guess because it's a model x
      -last thing - I replaced solenoid due to old one clicking; I HAVE to be charging the battery or it won't start/turn over - battery just goes dead; but if charging, it'll turn over nicely; i'm guessing it's a bad battery
      -any help appreciated - I've never owned an ATV before - inherited this beast from grandparent in-law
    • By lanow
      Hi Everyone,
      I am new to this forum and hope that someone out there can help me, I have an early Suzuki King Quad 300 (280cc) which starts intstantly every time but at about half revs or there abouts it starts spluttering and will not rev any higher, this fault is present whether choke is applied or not, some one suggested that silencer maybe be clogged so removed baffle but no improvement have removed carb and stripped 3 times but still no joy.
      Any ideas would be most welcome.
      Cheers Rob
    • By StolenATV
      1987 Suzuki LT 80 and 2007 Honda CRF 50 dirt bike stolen out of my driveway on July 4th. Anyone with info that recovers them will get $400 no questions asked.
      Thanks
      The post Suzuki LT 80 Quad And Honda Dirt Bike appeared first on STOLEN 911.
      View the full article
  • Similar Tagged Content

    • By hangingon
      I have been trying to use the site for a good while and couldn't get it to load. I would get emails and couldn't respond back.
    • By Gregjy
      Well new here! Just found this site and have to say I like it so far from what I am seeing! I am a sand rider thru and thru! Here is a pic of my ride... And to support my habit I work with West Coast Hydrographics out of Clackamas Oregon...






    • By Goldman
      New to ATV's and this forum.
      Just got a used Suzuki 300 to use on my mining claim.
      Gonna pull rocks and haul water. Prob also take equip
      to and from the mining site.
      I've already gotten help with a couple of issues, Thanks Guys!!!
    • By jeffreyscott
      hey everybody jeff from new york been here a couple weeks now great little site for info thanks gang:aargh:
    • By tazman4
      Just signed up & wanted to say hey from Illinois. Looks like a great site!
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...