Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

ATV Racing & ATV Events

Do you have an event or promotion you would like to share with everyone, post it here. ATV Racing events, jamborees, etc.

Subforums

  1. Post an ATV Event   (819 visits to this link)

    Post an atv event in the Main Community Events Section. Below you can post it in just the forums.

396 topics in this forum

    • 0 replies
    • 778 views
    • 0 replies
    • 801 views
    • 0 replies
    • 721 views
    • 0 replies
    • 803 views
    • 2 replies
    • 1,440 views
  1. Rocky Mountain ATV Jamboree

    • 1 reply
    • 2,130 views
    • 57 replies
    • 8,511 views
    • 0 replies
    • 868 views
    • 0 replies
    • 443 views
    • 0 replies
    • 339 views
    • 0 replies
    • 549 views
    • 0 replies
    • 349 views
    • 0 replies
    • 529 views
    • 0 replies
    • 524 views
    • 0 replies
    • 598 views
    • 0 replies
    • 517 views
    • 0 replies
    • 504 views
    • 0 replies
    • 456 views
    • 0 replies
    • 483 views
  2. Supermoto ATV race August 16

    • 0 replies
    • 1,207 views
    • 1 reply
    • 2,214 views
    • 23 replies
    • 8,325 views
  3. Racing @ Daytona Speedway 3-9-14

    • 1 reply
    • 1,152 views
    • 0 replies
    • 695 views
  4. Race Quad

    • 3 replies
    • 1,066 views
    • 3 replies
    • 1,408 views
    • 1 reply
    • 1,078 views
    • 0 replies
    • 306 views
    • 1 reply
    • 1,433 views
  5. Bakersfield Sand Drags

    • 1 reply
    • 1,595 views
    • 0 replies
    • 2,508 views
    • 0 replies
    • 1,317 views
    • 8 replies
    • 1,552 views
    • 0 replies
    • 1,506 views
    • 1 reply
    • 1,254 views
  6. IXCR ROUND 9 i got second in my class ...

    • 12 replies
    • 1,726 views
    • 0 replies
    • 1,141 views
    • 5 replies
    • 1,478 views
    • 2 replies
    • 1,377 views
    • 9 replies
    • 1,561 views
    • 1 reply
    • 1,136 views
    • 2 replies
    • 1,380 views
    • 0 replies
    • 1,095 views
  7. Renovo ATV Cruise for a Cure 2012

    • 1 reply
    • 1,306 views
    • 1 reply
    • 1,131 views
    • 8 replies
    • 1,389 views
    • 2 replies
    • 1,100 views
    • 0 replies
    • 1,248 views
    • 2 replies
    • 1,540 views
    • 2 replies
    • 1,046 views


  • Latest Forum Posts

    • Nice work.  So the sensor appears to be good. Now all you need to do is let it run and get to temp and see if the fan comes on.  Just keep in mind that if that thermostat is not opening then the coolant will not circulate and never reach the temp and bring the fan on! So be aware of that.    If you have an infrared thermometer you can aim and point at the head of the engine and the radiator to see what the temp differences are between the two and also check as the engine gets hotter to where the sensor temp that brings the fan on.  So if that sensor closes at 186 deg and your shooting the head of the engine with the thermometer as it nears that 186 or whatever that sensor is designed at then the fan should come on.  As far as the kill switch goes there are contacts inside, they are either dirty or just shot! You can test the switch with a tester on ohms/continuity. Trace the wires coming from the handle bar. There should be plugs right under the handlebars. Unplug the kill switch wires, connect your tester to the wires coming from the switch and flip the kill switch back and forth a few times you should get a reading on the tester when the switch is in the off position. My guess is it’s dirty inside. Open it up spray the shit out of it with contact cleaner.      
    • I've been using this site: https://www.rockymountainatvmc.com/oem-parts   Can search by year/model, then break it down per diagram.  I've ordered the majority of the parts for my bike rebuild and have received all of them next day.
    • just an update - I jumped the 2 wires on the fan relay switch like you suggested Frank and fan came right on, so I'm going to assume all is well there.  I also set the fuel/air mixture screw to 2-1/4 turns per factory spec and put the plastics back on the bike.  I started it and let it idle a few times and it is idling fine; I just haven't had a chance to actually take it for a ride.  Hopefully it's good to go now as far as running.   I'll go ahead and replace the thermostat in the near future as well. 1 other issue I've noticed all along but haven't mentioned and had put to the bottom of the list of issues....... the starter switch control button on the left handle; I've noticed that when the bike is running, if I flip the switch to the X position to kill the engine that it does not work.  Apparently the switch is bad??  The starter relay solenoid was one of the very first things I replaced on the bike when I first bought it, so I know it's not that.  I tired unplugging the harness that plugs into the top of relay solenoid with the bike running as I saw suggested in another thread and it doesn't kill the engine either.  Thoughts??  I probably won't mess with this right now as I've already spent enough $$ on the dang thing for the time being, but definitely want to research and fix it in the near future.
    • Wow they are in some rough shape!  You may be better off combining both and making one solid bike.   The green on is that a 300? I had the 400 in that model and it was a beast.  

×
×
  • Create New...