Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Recommended Posts







i still didn't get any beer from the 5000 member post,i got railroaded on this deal....lol

:no: I didn't get one either.

Share this post


Link to post
Share on other sites

We still have a long way to go for 6000 members. Lets keep them coming.

Share this post


Link to post
Share on other sites




We removed some 150 or so members this month who were banned for spamming over the past year, so in theory, the count would be higher...:wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Daniel Gibson
      Working on a bayou 220 that has been ran extremely hard it's whole life. Literally had almost an inch thick dirt/oil covering the motor. Yeah that bad. Surprisingly it runs though. I cleaned the carb and tank multiple times. They're clean enough to eat off of. Readjusted valve lash and set timing. Was about 3 teeth off. It cranks good and runs good only problem is I have to cover the carb intake basically choking the hell out of it for it to start. The com choke works fine. It does this each time I start it regardless of temperature both ambient or motor. Wth? Compression is at 115psi I get 130s if I put a little oil in the piston chamber. Please help. Thanks 
    • By Mike Johnson
      Does anyone know what the 3rd item is behind the battery on this ATV ? I know 1 is the,  solenoid1 is the CDI box, what is the 3rd.
    • By JC4x4
      My Honda Fourtrax won't start. The starter is kicking the engine over, but it won't start. It sat for about a year while I was living away, so I thought it might have been bad gas. I completely drained the fuel, flushed the fuel lines and filled it with fresh gas. However, still nothing. It started and ran fine the last time I used it. Any suggestions on how to diagnose this? It could be fuel or electrical at this point. Is there an easy way to rule one or the other out? Thanks
    • By Quadrunner44
      I have an older 1980s Suzuki quadrunner red lt 4wd (250)
      so just finished putting it all back together and was running fine just needed to adjust the rebuilt carb
      bf decides to hook up an air chuck to the gas tank because it got a shot of air in the gas line well 120psi didn’t agree with any of the parts including the new carb 
      end result : new battery new carb now it just clicks (one single click) won’t turn over 
      hard to pull start gets hung up (unless I remove the spark plug ) gas flooded out the first time but now does nothing purchases a new starter waiting the arrival 
      could there be damage to the crank shaft or pistons etc? Or install the new starter and try to fire it up ? What caused the starter to die after he flooded everything with gas was working fine. 
      Thank you 
    • By bradleyheathhays
      So this '02 Taurus with only 87k miles on her starts right up every time multiple times a day except for twice in the last 3 weeks. The first time was 3 weeks ago and the second was today. It happened the same both times. Turn the key and stop to let the pump prime, then when I turn to the start position the engine turns real slow and sort of in fits. Usually when a battery is low the engine turns slow but in rhythm. During my 2 starts the engine barely seemed to turn and the crankshaft rpm seemed to vary. On both starting events I let off the key and tried to start 2-3 times with rests in between. But then eventually on the 4th try it starts right up just as quickly as a normal start.

      I have No clue as to what might be causing this. Only thing I know to do is, next time it does this to put a voltage meter on the battery to see if it's weak. Actually though, because both events the engine ended up starting up like normal that would indicate something other than the batt. Electrically this car is a little odd though. The interior light never comes on when the doors are opened, for years, and then last week it comes on twice when one of the rear doors is opened.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...