Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Lildaisygrl18

pics from 8-16-08 ridin

Recommended Posts





Yeah since its illegal to ride ne where around here we have a very limited area to ride, we have an old railrod bed, some snowmobile trails and a small sandpit. Also have a few wooded trails. But its still plenty enough to tear it up and have a blast. :yes:

Share this post


Link to post
Share on other sites


sweet pics!! looks like a blast... how are you liking your razr's... im running them on my warrior and banshee and i love them...

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By JacobSlabach
      got 7 atvs off CL recently for a good price.  one of which is a yamaha warrior.  anyone know where the vin is printed on this bike?  Haha good place to start as I do not know year or size yet.  The former owner says needs exhaust ans and clutch work.  he said it ran fine until the clutch cable broke and then I couldn't get the new cable adjusted right and it would grind gears.  things I see:  clutch cable locked up again, no brakes, carb leaking (green with algae around the bowl and has gelled gas stalagtights on it), aftermarket exhaust melted the airbox so I need something different and a new air box.  I would like the use the current exhaust if I can but I have a feeling its a redneck fix as it looks like there is an ace bandage holding it to the exhaust pipe (its an aftermarket slip-on exhaust), so I'm not sure about that- lets get the bike running first.  also, battery (looks brand new, what a shame) is dead, 0 volts.  Otherwise, bike looks to have not been wrecked, and plastics are ok (it sat outside under a 'tarp' for 3+ years since it was run last).  any tips and advise on where to start first would be awesome as this is my first clutched bike (manual).
      the clutch is my main concern- I've never rode a clutched bike so I dont even know what its supposed to feel like.  lol I'm spoiled on my automatic polaris 
    • By Colby Calk
      I recently got a 98 warrior 350 that 'needed the carb adjusted' but the reality is it has no spark. I have a new spark plug, plug wire, ignition coil, battery, and cdi box. I checked continuity and took apart and inspected the starter/kill/light switch on the handle bar, and it all looks brand new and checked out. The key switch seems to be working properly, as when off, nothing works, but when switched on, lights and electric starter button work. It turns over fine, and as I just stated, all the lights work. I took all the plastics off and traced all the wires, and only one had a small cut in it, but it was only through the rubber sheathing, not the wire itself (the blue one coming from the stator). I cleaned some grounds, made sure both relays work, and still nothing. I pulled the stator cover and looked at the stator itself, and it looks great. No broken wires or connectors or anything. Still, no spark. I'm at a loss. Where do I go next? Any help is appreciated.
    • By Kanyon Pershing
      I have recently rebuilt my Yamaha warrior 350 engine and when I got it all back together with no “spare parts” i went to start it and realized it’s in reverse. I went to put it in drive and the shifter won’t budge, I took the linkage off and tried to use vise grips but it won’t budge at all. Any help would be greatly appreciated. I’m hoping it’s not something internal! 
    • By Hondasher
      I picked up a 1997 Yamaha Big Bear 350 2X4 a week or so back in non running condition, apparently they said it needed a new carburetor or a battery, I cleaned the carburetor thoroughly and got it running on idle and without choke now and it shifts into all the gears even into reverse. Aside from making me bounce a little when trying to start out with a bit of throttle the shock suffice to say needs work. Anyways I made a video of it running and would like your opinions on it, as to how it sounds while running. It seems like it has a little whine I'm not sure why that is maybe someone can tell me what it is. Anyways here is the video.
       
    • By warrior
      ok i have a 1987 yamaha warrior with a bad cdi i have found a good deal on one but it is a 89 not a 87 i have no problem with it not working and having to sell it but will installing and trying to fire the atv with this cdi ruin anything else ?????? i need to know sooner rather then later thank you
  • Similar Tagged Content

    • By Gunny
      A friend and I went for a chilly ride last ride of the year and it was a chilly one. The high during daylight hours was 4*F (-15.5c) with a 30mph wind which gave us a wind chill of -20.4*F (-29c). Then when the sun went down, the temp dropped to -11*f (-23.8c) and the wind picked up to around 40 to 50mph, so we had a wind chill of -39*F (-42c). Yup, it was Nippy !! I had a heck of a time because my glasses, inside of my helmet, kept freezing over with ice & I couldn't see. I think I had more wind blowing into my helmet than breathing air going out. We were riding at a lower elevation (6700 ft to 7200 ft) and since it's been so cold & we've had so much wind, the snow was sugary & not very deep. But we still had a Great Day On The Snow !! WOOOOOOO HOOOOOOO !!!! Hope you enjoy the video !!
      [ame]
      [/ame]...
    • By Gunny
      Here's my latest video from the ride I did in New Territory !! :woot:
      Hope you enjoy it & if you watch it on a big screen (monitor or TV), make sure you watch it in 1080p !! ... Enjoy !! :seeyac:
      [ame]
      [/ame]...
    • By Gunny
      Put this short video together using part of several video's I've already uploaded in the past. But this time I've changed some things up try'in to make it more interesting.
      This is actually like three video's in one. The first section shows some photo's & I used the sound track I used on another video that looks a like this one.
      The middle section, also uses the same tunes in a like video, however, I've changed a few of the clips and sequences up.
      The final second of video's I changed the tune to a fun time playful type tune which makes me laugh every time I watch it.
      Now, the video on Youtube is blocked in Germany, so I've added a Vimeo link if there are any members from that country or if anyone has a problem watch'in the Youtuber version.
      Make sure you watch it in 1080p on Youtube & Vimeo shows it in HD automatically.
      Hope you all enjoy it !!
      [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Ns5ivnadXms]23 Jun 2013 Rid'in My Can Am Video Clips - YouTube[/ame]
      And at Vimeo ....
      [ame]
      [/ame]...
    • By Gunny
      Now that I have your attention ... ... I decided to go to the Uintah Mountains east of my home for a ride and check out the snow.
      Where I parked the truck to unload is about 110 miles one way from my home, so I left the house at 0500 ... :coffee: ... and headed out for a Great Day of rid’in !! Stopped for some morning vittles & was on the trail by 0830. :woot:
      Again, riding early like that puts the sun in a bad position for the camera … and it always seems like I’m riding into it … guess that’s better than riding off into the sunset huh !!?? … WHAT ?? :toetap05c:
      A lot of the riding here is between 9000 ft and the highest elevation I reached yesterday was 10,500 ft plus … and it’s some steep country. Lots of standing dead pine trees due to a forest fire in the past and then the pine beetles aren’t helping either. But it’s still really gorgeous country. Saw a few mule deer, so that makes it interesting as well.
      At the river, when it’s wide, looks slow, and you can see the bottom so easy … one never knows just how deep it might be. And riding alone, I didn’t want to end up with a drowned bike, so you’ll see, I was pretty cautious crossing the first time … and that’s some mighty cold water!!
      Hope you enjoy the video and make sure to watch it in 720p or 1080p. :seeyac:
      [ame=http://www.youtube.com/watch?v=JZmwfbgcwcY]19 Jun 2013 HIgh Mountain Rid'in - YouTube[/ame]
      ...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...