Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Recommended Posts

G'day all,

just sayin howdy and to introduce myself, Name is Garth, 38 with two kids (9 & 4 months) live in darwin australia, i own three quads 2 raptors(2011 700 & 2003 660) and a suzuki ltz90(my daughters) havent ridden for about 20 years so have a bit of catching up to do:australiaflag:

Share this post


Link to post
Share on other sites






Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Dra O
      posted a while back - it was running at one point - I have all the plastic shroud off - it's down to frame and engine now
      -fuel pump: when line from petcock is attached, no fuel comes out other side to carb; the line to the carb is open (can blow through it); I thought when I cranked engine that the pump would spit out fuel on other side but it does not; I removed fuel pump and opened it up - diaphragm looks good - but internal areas had lotsa calcification build up - I cleaned this out and dried it good - the clear plastic pieces (?diaphragms) aren't broken - the spring w/ steel ball on end moves freely; am putting it back on tomorrow; but can anyone answer about the pump? isn't it supposed to pump fuel through it... to other side... to carb? puzzling
      -along with fuel pump: I replaced petcock 3 weeks ago (gas tank had rusty fuel in bottom - cleaned it out prior to new petcock); when I turn petcock arrow NOT to on or reserve, fuel comes out of line; when I turn it to on or reserve, fuel doesn't come out; puzzling
      -I don't know what's on back of fuel pump - it's a valve that has a hose coming out of it - looks like it goes to engine/carb - I haven't traced this out yet - what is it?
      -can squirt gas on air filter and engine will run for 2-3 seconds then stop - fuel in top of carb (under diaphragm) does same
      -it likely needs carb rebuild - will get to this - but something isn't allowing fuel to get from fuel pump to carb
      -I THINK it has a mikuni model x carb - diaphragm is ID 26mm  OD 68mm - hard to find inexpensive diaphragm, I guess because it's a model x
      -last thing - I replaced solenoid due to old one clicking; I HAVE to be charging the battery or it won't start/turn over - battery just goes dead; but if charging, it'll turn over nicely; i'm guessing it's a bad battery
      -any help appreciated - I've never owned an ATV before - inherited this beast from grandparent in-law
    • By John conway
      My quad will start sometimes than just die well it’s running than won’t start again for a day , put in new battery same problem and it seems to drain battery any help would be great
    • By Jeff Miller
      I'm trying to troubleshoot a starting issue. For a while, maybe a year sometimes I would hit the starter button and I'd hear a single loud click, but the starter wouldn't turn. Usually if I could pull the pull start or roll it in gear it would then start. (now I'm thinking that was coincidence) Now it only clicks. I tried to check what I could, battery is good, solenoid clicks strong, cleaned all connections (which were 80% clean anyway). I started thinking the starter wasn't spinning. I pulled it and it spins freely. The gear that it contacts in the engine-I can wiggle it maybe 1/16th to 1/8th inch back and forth. When I reinstall the starter I feel it jerk when I hit the button. I'm thinking maybe it's the starter clutch? It seems when there's a problem with them they usually just spin freely and don't engage at all. Is it possibly something is causing it to lock? I'm a bit lost now.
    • By vonda flynn
      I need help please. This is all new to myself & my husband. We have gotten 2 used fourwheelers so we can ride with our kids (kids have go carts). One of the 4wheelers is a 1998 Suzuki Quadrunner 500 4x4. It has rearend trouble. 
      We are having a difficult time finding new or used parts, & no luck with aftermarket parts. 
      Hoping someone here can help. We were told by Suzuki dealership that some Artic Cat parts will interchange, but he wasnt sure which ones & said there are companies that produce aftermarket parts, but wasn't any help there either. 
      Any help or information is greatly appreciated.... Thank you.



    • By mrfartsalot
      I have a 2001 suzuki quadmaster 500 4x4 that has a rev limiter when it is in any gear other than neutral, i have already fixed a bunch of stuff on it and would love to just bypass it if anyone knows how. Thanks for any help.
      video-1583184277.mp4
  • Similar Tagged Content

    • By dubs
      I am new to this forum and dont know how to post a question , maybe im already in the right place. I have a 2001 warrior 350, runs great but will not shift in to gear, when i do get it to shift it acts like it wants to go but does nothing. Even with it off and in 1st gear it rolls easy like its not engaged, any help???? thanks
    • By ironeaglejtwells
      Hello fellow rider;
      My Names is James. I am stationed in Ca. I am new to the sport. I own a '07 Polaris Sportsman 500x2. Looking forward on going on my first trail ride w/the new quad this weekend.
      -Ride Safe!!!
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...