Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.


Photo Information for Mudding Around Stuck ATV


Recommended Comments

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Tagged Content

    • By Milsparro
      Howdy y'all. Just bought myself a 2004? Yamaha 400 with electrical Gremlins aplenty. Runs good (after jumping the starter solenoid relay terminals with the helpfully included with the sale pliers) but no fan when my wife's 03 Kodiak 400 had fan and the starter button makes it to the starter solenoid but the ECU side isn't happy. This seems to be a lively forum with manual downloads being supported so hi.
      Oh yah, and you can get two Kodiak 400s on a 5x8 trailer... I bought a nice 14' trailer as soon as possible after this.

    • By Nate Hanson
      I am a new atv owner...I bought a used atv this summer (pretty sure it is a wolverine but reg card from last owner didnt actually say that so idk for sure). It ran great for most the summer and early fall but one day I tried starting it and it turned over a while without starting and then suddenly it quit turning over at all. No click or anything.
      I charged battery and light turns on showing neutral and heatlight can go on.
      A few other things that may be pertinent: The pull start is missing, I have a fluke multimeter but not many other advanced tools (or relevant experience), there is an extra aftermarket led light attached to front but it doesnt work either... never looked into why since I didnt need it. 
      I looked for a fuse box and didnt find one.
      Please recommend some easier things to try first as I really want to avoid taking it in if I can (having one income and 4 kids can keep out extra cash, plus I want to learn). Pictures would be awesome if possible. Thanks! 
    • By Jay Reddick
      Hey guys, need some help with my 2016 Yamaha Kodiak 700 4x4.  Was riding and it started smoking below the air box and then Caught fire.  We got the fire put out quickly with a fire extinguisher.  Many of the wires below the air box got damaged.   I purchased a new wiring harness for the atv and replaced that as well as any other damaged cables or parts that burned up where the fire was.  I also replaced the regulator, the ECU, and the starter solenoid. I also replaced the stater since some of the cables that went to the regulator were damaged.  It acts like it will crank but it won’t turn over.   The fuel pump initialized when I turn the key so it’s working.  I’ve spend $1500 on parts and no luck yet.  Any suggestions?  
    • By Kanyon Pershing
      I have recently rebuilt my Yamaha warrior 350 engine and when I got it all back together with no “spare parts” i went to start it and realized it’s in reverse. I went to put it in drive and the shifter won’t budge, I took the linkage off and tried to use vise grips but it won’t budge at all. Any help would be greatly appreciated. I’m hoping it’s not something internal! 
  • Check these out!




×
×
  • Create New...