Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Stoopidbot Catching Some Air



Photo Information for Stoopidbot Catching Some Air


Recommended Comments

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Tagged Content

    • By Ineedabrew
      Hello all,
      I have brought an 84 TRX 200 back to life and unfortunately whomever dug into it first removed the two trim pieces that go around the gas tank.  I was thinking someone on the site may have an old parts bike with these pieces lying around.....  If so, drop me a message and we can make a deal.  I just want to complete the bike!
      Thanks,
      Jason


    • By Kristpj
      I know this tooic has been addressed by many, I’ve looked through many forums and pages. I did not find anything like the problem i have.
      I have a 2007 Kingquad 450. I have a new fully charged battery. When i turn the key, the dash flashes and seems to struggle before getting fully lite. We can hear a small relay near the computer clicking, i think it is the fuel pump relay. When i turn off the engine kill switch and press the starting button relays click and all the power shuts off, i turn the key off, engine kill switch then start over, power is there. Atv will start with pull start, but not elextricly. if i try to use my winch, all power cuts and engine dies. 
       
      Can anyone tell me what it may be? or has anyone fsced an issue like this before?
    • By chuckufarlie
      I have a 2018 Kodiak 450 EPS that just this past Sunday I ran through a bit of water.
      After the puddle the belt was slipping, so I pulled over and drained the ultramatic housing and the slipping problem went away. This was all in L and everything seemed to work fine. Later when I got on a road, I put it in H, but it still rode like it was in low... i.e. I had to rev it up a lot just to get to 30mph.
      When at home I pulled the ultramatic cover off to inspect, and it looked okay in there. Not much dirt, belt and everything are clean, but when I rev up the engine (with cage in place, of course), the belt doesn't get to the top of the clutch (maxes out about an inch or 1.5" from top of clutch, so maybe it is normal).. I put it back together but same thing... H seems like L still.
      Do you think the clutch needs to be further dissected for cleaning, or could this be an issue with the gear selector?
       
    • By Steven Alter
      I have a 2018 450 and the digital gause has started flashing on an off while driving. The backlit also goes on and off. It is worse when I hit the gas. The battery died a few weeks ago and I jumped it but its been fine until last night. Called the dealer and showed them a vid and they recommend replacing the gauge and its like 600 bucks. The machine has less than 100 hours on it. I would really hate to have to change it out. also the unit sometimes has trouble starting. Any ideas?
    • By Connor Tuftin
      I have a 1988 300 Honda FourTrax, All wheel drive.
      My brother and I were fixing up this quad. We put a brand new battery and fuses in and it was running fine until we put the quad into reverse. As soon as it was put into reverse all of the electrical cut out and power wasn't making it to the head unit anymore and both of the brand new fuses popped. We figured there might have been a short from the starter or solenoids, but they are all working properly. At this point we don't know where to start looking for where the short could be. I'm just wondering if anybody has had the same issue or knows of similar issues that could cause these electrical shorts?
  • Check these out!




×
×
  • Create New...